Sokaklar Mehter Marsi Ile Inledi, Fenerler Ile Aydinlandi

DÜZCE – Düzce’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde fener alayi düzenlendi. Mehter takiminin marslari ile eslik ettigi fener alayinda mesaleler Düzce sokaklarini aydinlatti.

Sokaklar Mehter Marsi Ile Inledi, Fenerler Ile Aydinlandi
19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde Düzce Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan fener alayi düzenlendi.

Düzce Belediyesi önünde toplanan vatandaslar, Türk bayraklari ve mesalelerle birlikte, mehter takiminin çaldigi marslara eslik ederek Anitpark meydanina kadar yürüdü. Meydanda toplanan vatandaslara mehter takimi mini konser verdi. Fener alay, saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasiyla sona erdi.

Program sonunda konusan Gençlik ve Spor Il Müdürü Isa Yazici, "Gençlerimizin, vatandaslarimizin bu tür etkinliklere yogun katilimindan dolayi, daha büyük etkinlikler yapmak adina cesaretleniyoruz. Insallah Cumhuriyet ellelebet payidar kalacak. Etkinliklerimiz bu hafta sonuna kadar devam edecek. 15-21 Mayis Gençlik Haftasi bütün Türkiye’de oldugu gibi Düzce’de de kutlaniyor. Özellikle spor branslarinda KYK Genel Müdürlügümüze bagli yurtlarimizda ve gençlik merkezlerimizde faaliyetlerimiz devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA