Resim Yarismasinda Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllerini Aldi

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’na özel düzenlenen ‘Bisiklet Dostu Sehir Sakarya’ resim yarismasinda dereceye giren ilk 5 ögrenciye ödüllerini, Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce takdim etti.

Resim Yarismasinda Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllerini Aldi
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami için gerçeklestirilen ‘Bisiklet Dostu Sehir Sakarya’ resim yarismasinda dereceye giren ilk 5 ögrenciye hediye bisikletlerini makaminda takdim etti. Sakarya Valiligi ve Il Milli Egitim Müdürlügü ile birlikte düzenlenen yarismada dereceye girerek bisiklet ödülünü alan ögrenciler, Yüce’ye tesekkür etti.

“Ülkemizin gelecegi gençlerimizin ellerinde sekillenecek”

Yüce, "Biz gençlerimize inaniyor ve güveniyoruz. Insallah bugün burada dereceye giren gençlerimiz ileride daha büyük basarilara imza atarak bizleri bir kez daha gururlandirirlar. Bizler bisiklete verdigimiz önemi 7’den 70’e herkese anlatmaya çalisiyoruz. Bisiklet spordur, sagliktir, her yasa ve sarta uyumludur. Bu bilinçle sehrimizde bisiklet kültürünün daha da yayginlasmasi için yarismalar, organizasyonlar ve sampiyonalar düzenlemeye devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA