HEGEM Baskani Solak'tan Rektör Çomakli'ya Ziyaret

Bir takim ziyaret ve görüsmelerde bulunmak üzere Erzurum’da bulunan Siddetle Mücadele Vakfi (HEGEM) Baskani Adem Solak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli’yi ziyaret etti.

HEGEM Baskani Solak'tan Rektör Çomakli'ya Ziyaret
Rektörlük makaminda gerçeklesen ziyarette, siddetle mücadele ve sosyal arabuluculuk konularinda çalismalarini sürdüren HEGEM Vakfi hakkinda Rektör Çomakli’ya bilgi veren Adem Solak, toplumu ilgilendiren bu konularda Atatürk Üniversitesi ile is birligi yapmaktan memnuniyet duyacaklarini söyledi.



Sosyal Arabuluculuk çalismalarinin ülkede yayginlastirilmasi ve Avrupa Birligi projesi olusturulmasi yönünde yapilmasi planlanan çalismalar için üniversiteden destek isteyen Solak ile Rektör Çomakli arasinda görüs birligine varildi.

Atatürk Üniversitesinin çesitli alanlarda gerçeklestirdigi sosyal sorumluluk projeleriyle bir marka haline geldigini aktaran Prof. Dr. Çomakli, topluma faydali olan her türlü çalismanin paydasi olmaktan mutluluk duyacaklarini ifade etti.

Ülkemizde yapilan sosyal arabuluculuk çalismalarini ilgiyle takip ettiklerini belirten Rektör Çomakli, gerçeklesecek anlasmalarla bu bölgelere hizmet verilmesinin önem arz ettigini vurgulayarak, ziyaretleri için Adem Solak’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA