Borcunu Istedigi Için Çikan Tartismada Öldürülmüs

Izmir’in Bayrakli ilçesinde meydana gelen, 1 kisinin öldügü, 1 kisinin de yaralandigi olayin süphelisi polis ekipleri tarafindan yakalandi. Süphelinin, Zülküf Bayram’a borcu oldugu ve Bayram’in alacagini istedigi için çikan tartismada öldürüldügü belirlendi.

Borcunu Istedigi Için Çikan Tartismada Öldürülmüs


Olay, dün aksam saatlerinde Çay Mahallesi 2109 Sokak’ta meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Zülküf Bayram (43) ile M.E. (26) ve K.T. (35) arasinda tartisma çikti. Çikan tartismanin ardindan tabancayla ates açilmasi sonucunda Zülküf Bayram gögüs ve sirt bölgesinden, M.E. ise ayagindan yaralandi. Ihbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Yaralilardan durumu agir olan Bayram, kaldirildigi Ege Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamazken, Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan M.E. ise polis ekiplerince gözaltina alindi. Olayin ardindan kaçan ve cinayet süphelisi oldugu ileri sürülen K.T.’yi yakalamak için genis çapli arastirma baslatildi.

Cinayet süphelisi kiskivrak yakalandi

Olayin ardindan kaçan süpheli K.T., bugün polis tarafindan yakalanirken gözaltina alinan K.T.’nin polisteki islemlerinin sürdügü bildirildi.

Öte yandan süpheli K.T.’nin Zülküf Bayram’a bir miktar borcu oldugu, Bayram’in borcunu ödemedigi için uyardigi K.T. tarafindan çikan tartismada silahla vurularak yasamini yitirdigini söyledigi ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA