Çameli'ndeki Bayramlasma Töreninde Sevinen Çocuklar Oldu

DENIZLI – Denizli’nin Çameli ilçesindeki resmi bayramlasma töreninde harçlik ve hediyelerini protokolün elinden alan çocuklar büyük sevinç yasadi.

Çameli'ndeki Bayramlasma Töreninde Sevinen Çocuklar Oldu
Çameli’nde belediye bahçesinde düzenlenen bayramlasma programina Ilçe Kaymakami Kerem Yenigün, Belediye Baskani Cengiz Arslan, yazar Hayati Inanç ve protokol üyeleri katildi.



Baskan Arslan ve Kaymakam Kerem Yenigün, bayramlarini kutlayan çocuklarla tek tek ilgilendi. Her bayram oldugu gibi bu bayramda çocuklari sevindiren Kaymakam Yenigün ve Baskan Arslan’in elinden harçlik ve hediyelerini alan çocuklar büyük sevinç yasadi.

Kaymakam Yenigün, çocuklari çok sevdigini ifade ederek; “Onlar bizim gelecegimiz. Her bayram oldugu gibi Ramazan Bayraminda da çocuklarimizi mutlu ettik. Onlarin mutlulugunu görmek beni daha çok mutlu ediyor. Çünkü bu çocuklar bizim gelecegimiz, istikbalimiz. Bu vesileyle tekrar bütün Çamelili hemsehrilerimin ve çocuklarimizin mübarek Ramazan Bayramlarini kutluyorum” dedi.



Çocuklarin bayram sevincine ve mutluluguna ortak olan Baskan Arslan ise “Yeni neslimize yani çocuklarimiza ve gençlerimize bayramlarin anlamini çok iyi anlatmamiz gerekiyor. Bu özel günler sosyal dokumumuzu gelistiren, gelecek yillara bu dini ve ahlaki degerlerimizin tasinmasini saglayacak en önemli günlerdir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA