Bolvadin'de 19 Mayis Yürüyüsü

Afyonkarahisar’in Bolvadin ilçesinde 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen yürüyüse yüzlerce vatandas katilirken, yürüyüs boyunca coskulu anlar yasandi. Yürüyüste gençler tarafindan açilan dev Türk bayragi görenler tarafindan ilgiyle karsilandi.

Bolvadin'de 19 Mayis Yürüyüsü
Ilçe merkezi sehitlik önünden baslayan gençlik yürüyüsü Türk bayraklari ile okul bando takiminin çaldigi marslar esliginde stadyuma kadar devam etti. Yürüyüse çevredeki vatandaslarda Türk Bayraklariyla destek verdi ve balkonlarindan alkis tuttu. Bolvadin stadyumunda yürüyüs sona ererken program gençlik konserleri ile devam etti. Vatandaslar ve gençler yillar sonra ilçede düzenlenen 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami aksam etkinliginden çok mutlu olduklarini ifade etti.

Kaymakam Taner Bolat yaptigi konusmada, “Bu güzel Türk Gençligi dünya var oldukça her zaman var olacak ve bizim gençlerimiz var oldugu sürece süphesiz Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yasayacaktir, Türk Gençligi ile ne kadar gurur duysak azdir” dedi.

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen etkinlige Bolvadin’ de Kaymakam Taner Bolat, esi Gizem Bolat, Kaymakam Refiki Burak Yaylaci, Bolvadin Ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan, Bolvadin Ilçe Jandarma Komutani Hasan Sökmen, Ilçe Milli Egitim Müdürü Devis Özçal ve yüzlerce vatandas katildi.

Kaynak: İHA