Vali Hulusi Sahin Batman'a Veda Etti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla Resmi Gazete‘de yayimlanan valilik kararnamesiyle Batman’dan Malatya’ya atanan Vali Hulusi Sahin, Batman’da bulunan Kurum müdürleri, idareciler, STK’ler, Muhtarlar, Gazeteciler ve çok sayida kisi ile aksam yemeginde bir araya gelerek vedalasti. Batman TPAO bahçesinde gerçeklesen organizasyonda Sahin, tek tek katilimcilar ile konustu ve helallik aldi.

Vali Hulusi Sahin Batman'a Veda Etti
Vali Sahin’in Batman ve bölgeye yapmis oldugu hizmetleri anlatan kisa bir sinevizyon gösterisi, alana kurulan dev ekranda gösterildi. Veda yemeginde konusma yapan Vali Sahin, göreve baslarken en büyük korkunun bölgede anlasilmamasi oldugunu ama genel çerçeveye baktiginda çok iyi anlasildigini ifade etti.

Iyi niyetle bu sehre hizmet ettigini ve sehrin de bunun farkinda oldugunu aktaran Sahin, “Çok katkiniz oldu, çok desteginiz oldu. Çok büyük omuz verdiniz. Sizlerin omuzunda yükseldi bu sehir. Her birinizi tek tek tebrik ediyorum. Bu güzel isler, bu güzel basarilar sizlerin eseridir. Yeni gelen valimiz bu güzel insicama bu güzel atmosfere mutlaka katki saglayacaktir. Ve bu hizmet bayragini daha da ileriye götürecektir. Buna tüm kalbimle inaniyorum, kendisine basarilar diliyorum. Malatya’ya gidiyoruz. Mahkeme kadiya mülk degil. Görev süremiz burada tamamlandi. Az bir süre degil. 3 buçuk yil az bir süre degil bizim süremiz için. Ama rüzgâr gibi geldi geçti. Bundan sonra Malatya’da görev yapacagiz. Memleketimizin her kösesi mutenadir, kiymetlidir. Her kösesinde hizmet etmek degerlidir. Biz bu siar ile yürüyoruz. Sadece bu salondakilere degil tüm Batmanlilara bize vermis olduklari çok kiymetli desteklerden dolayi ayri ayri tesekkür ediyorum. Hepinize arzi veda ediyorum Allaha emanet olun sag olun var olun” dedi.

Vali Hulusi Sahin veda programinin ardindan Çarsamba günü Batman’dan ayrilacak.
Kaynak: İHA