Süpheli Paketten 10 Bin 200 Dolar Çikti, Polis Ekipleri Sahibine Teslim Etti

Istanbul Ümraniye Devriye Ekipler Amirligi’ne bagli polis ekipleri Ümraniye Belediyesi önündeki süpheli paket ihbariyla beraber içinde para dolu bir çanta buldu. Çantayi bulan polis memurlari içinden çikan pasaportla ulasilan sahibine teslim etti.

Süpheli Paketten 10 Bin 200 Dolar Çikti, Polis Ekipleri Sahibine Teslim Etti


Olay saat 21:50 siralarinda Ümraniye Belediyesi önünde bulunan parkta meydana geldi. Vatandaslar tarafindan parkta bulunan süpheli paket ihbari üzerine olay yerine giden Ümraniye Ilçe Emniyet Müdürlügü Devriye Ekipler Amirligi’ne bagli polis ekipleri çanta etrafinda önlem alarak inceleme yapti. Inceleme sonrasi çanta içerisinde 100’lük banknotlar halinde 10 bin 200 Amerikan Dolari, kisisel esyalar ve pasaport çikti. Paralarin ve esyalarin sahibini bulmak için çalisma baslatan polis ekipleri çanta içerisinden çikan pasaporttan yola çikarak çantanin sahibini buldu. Erkan Mehmet Sipahier’e ait oldugu anlasilan çanta ve içerisinden çikan 10 bin 200 Amerikan Dolari, pasaport ve kisisel esyalar polis merkezinde sahibine teslim edildi.

Çantanin sahibi Erkan Mehmet Sipahier, “Afrika Gine’de yasadigim zaman kazandigim parayi tabii ki dolayisiyla dolar yapiyorum. Bu aksam kolluk kuvvetlerinden Allah razi olsun çünkü bana yardimci oldular. Bugün kimse yardimci olmayabilirdi ama onlardan Allah razi olsun çantami bulmuslar almislar, arastirmislar ve telefon ettiler. Bugün ben sayisal loto tutturmus gibi mutlu oldum. O kadar büyük bir rakam olmasada en azindan alin terimin hakkimi kaybetmemis oldum. Bu para çalisilarak kazanilmis bir para. Allah razi olsun devlet memurlarimizdan insanlarin kalbi temiz ve bu insanlari anarken kalbim pirpir ediyor, onlar bizim devletimizin melekleri, onlar bizim vatan-i mülkiyeti vakifimiz. Allah onlari bizim basimizdan eksik etmesin.” dedi.

(Ömer Karaoglu - IHA)
Kaynak: İHA