Kirsal Mahallelerde Yogun Mesai

Viransehir Belediyesi, kirsal mahallelerde yol genisletme ve stabilize yol çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Kirsal Mahallelerde Yogun Mesai
Viransehir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan belirli plan ve program çerçevesinde gerçeklestirilen yol yapim ve genisletme çalismalari ile ilçe genelinde ulasimin daha rahat ve güvenli bir sekilde gerçeklestirilmesi hedefleniyor. Sahinler ve Basköy kirsal mahallelerini iç yollarda baslatilan genisletme ve stabilize yol yapim çalismalari devam ediyor. Çalismalari belediye meclis üyesi Abdulvahap Kurur ile birlikte yerinde inceleyen Viransehir Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Ragip Yildirim, birim sorumlularindan bilgi aldi.

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci’nin talimatlari dogrultusunda sehrin birçok noktasinda yogun bir sekilde çalisma yürütüldügü belirten Yildirim, “Ilkbaharda baslatilan yol yapim ve stabilize yol çalismalari kapmasinda ekiplerimiz hazirlanan program çerçevesinde sehrin birçok noktasinda yogun bir tempoyla çalismaktadirlar. Gerçeklestirilen çalismalar ile yol agimiz içerisinde vatandaslarimiz daha rahat bir sekilde ulasimlarini gerçeklestirecekler” dedi.

Yildirim, 2022 yili plan ve program dahilinde ilçe merkez ve kirsal alanda yol yapim çalismalarinin tüm hiziyla devam edecegini kaydetti.

Mahalle sakinleri ise baslatilan üst yapi çalismalarinin dolayi Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA