'Canim Benim Sözü' Sinir Krizi Geçirtti

Tekirdag’da evinde besledigi kediler nedeniyle komsusunun laf atmalarina ve uygunsuz hareketlerine maruz kaldigini iddia eden kadin jandarmaya sikayette bulundu. Komsusunun “Canim benim” dedigi kadinin sinir krizi geçirdigi anlar ise kameraya yansidi.

'Canim Benim Sözü' Sinir Krizi Geçirtti
Olay, geçtigimiz günlerde Çorlu’nun Yenice Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre evinin bahçesinde kedilere bakan ve sokak hayvanlarini besleyen hayvansever kadin, komsusunun tepkisiyle karsilasti. Hayvansever kadin, komsusunun sokak hayvanlarini beslemesini ve sevgi göstermesini çekemedigini öne sürdü. Güvenlik kamerasina yansiyan olayda komsusunun “Canim benim” dedigi kadinin sinir krizi geçirdigi görüldü.



"Imdat sapik var" diye bagirmis

Olayin ardindan jandarmaya gidip sikayetçi oldugunu ifade eden kadin, “Belediyenin su kabina su koydugum esnada daha önce kaba çöp atan komsumun küregini ileri itmisim diye bana agza alinmayacak çirkin sözler sarf etti. Uygunsuz hareketlerde bulunup ‘Canim benim’ deyince ben de dayanamayip sinir krizi geçirdim. ‘Imdat sapik var’ diye bagirdim ve yerden aldigim demirle camina saldirdim. Sonra beni tutup yere firlatti. Benim sokak hayvanlarini beslemem ve bu sahsin kediye tekme atmasi kavganin fitilini atesledi” diye konustu.

Magdur oldugunu ifade eden kadin, daha önce mahkemelik oldugu komsusundan yeniden sikayetçi oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA