AIÇÜ'de 'Basarili Bir Isin Sirri' Konferansi Düzenlendi

Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi’nde (AIÇÜ), is yasaminda basarili olmanin yollarinin anlatildigi “Basarili Bir Isin Sirri” Konferansi yapildi.

AIÇÜ'de 'Basarili Bir Isin Sirri' Konferansi Düzenlendi
AIÇÜ Kültür ve Kongre Merkezi Osmanli Konferans Salonu’nda Agri Valiligi, AIÇÜ ve Kültür ve Turizm Il Müdürlügü’nün katkilariyla gerçeklestirilen konferansa Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Dosso Dossi Holding Yönetimi Kurulu Baskani Hikmet Erarslan, il protokolü, akademisyen ve idari personel ile ögrenciler katildi.

Konferansin açilisinda konusan AIÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut “Agri Dogubayazitli hemserimiz olan is insani Hikmet Eraslan, tecrübe ve deneyimle geçmis bir hayata sahip basarili bir is insani. Ayni zamanda is dünyasi disinda da sanat ve yazarlikla ugrasmakta. Dezavantajli olarak nitelendirilen bir bölgeden çikarak hem ülkemiz hem de dünyada kendinden söz ettirmis bir marka olusturdu. Gerçeklestirdigi moda etkinlikleriyle ülkemizin görünümüne katki saglayan Eraslan, ilham alinabilecek bir is insanidir. Gelecegimizin teminati olan gençlere iyi bir rol model olabilecek olan is insanimizi üniversitemizde agirlamaktan dolayi mutlu oldugumuzu ifade ediyorum” diye konustu.

“Basarili Bir Isin Sirri” Konferansi’nda konusan Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Baskani Hikmet Eraslan, “Bes sektörde faaliyet gösteren Holdingimiz, Türkiye’de ihracat siralamasinda 40. sirada yer almaktadir. Yaklasik 30 bin istihdam saglamaktayiz. Show’u Business (is) için kullaniyoruz. Holding olarak 300 markanin ürününü 40 ülkeye pazarliyoruz. Is ile tatili birlestiren, yüzlerce markayi binlerce müsteri ile bulusturan dev bir organizasyon olan Dosso Dossi Fashion Show dünyanin en büyük moda etkinliklerinden biri oldu. Bu yola çikarken basarisiz olmaktan hiçbir zaman korkmadim. Çünkü basariya giden yol basarisizliktan ve bu süreçten aldiginiz tecrübelerden geçmektedir. Sizlere tavsiyem, kendinizi donanimli bireyler olarak yetistirin, cesur olun, hayati kovalayin ve kararlarinizin arkasinda durun. Sizleri gelecekte basarili bir rakip olarak görmek istiyorum” diye konustu.

Konferans, soru cevap ve hediye takdimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA