(Özel) 'En Özel Asker Bizim Asker'

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Engelliler Haftasi nedeniyle temsili askerlik töreni düzenlendi. 10 engelli genç, askerlik heyecanini doyasiya yasatti.

(Özel) 'En Özel Asker Bizim Asker'
Bandirma Engelli ve Engelli Aileleri Dernegi 10 özel gence asker mevlidi ve asker dügünü düzenledi.

Programa Bandirma Belediye Baskan Vekili Fatma Sibel Sali Karabacakoglu’nun yani sira çok sayida kisi katildi.

Programda öncelikle mevlit okunup özel askerler için dualar edildi. Okunan duanin ardindan asker dügünü yapildi. Günün anlam ve önemini belirten konusmayi Dernek Baskani Hüseyin Uçar yapti. Uçar, "2010 yilinda dernegimizi kurduktan sonra, 2011 yilindan itibaren basladigimiz asker eglencesinin bugün 11.’sini düzenliyoruz. Bugün 10 tane askerimiz var. Hepsi bizim çocuklarimiz. Bundan önce de asker dügününü yaptigimiz çocuklarimiz da bizim çocuklarimiz. Bugünün benim için ayri bir önemi var. Oglum Mehmet Talat Uçar da asker. Bugün asker babasi olarak gurur duyuyorum, çünkü biz vatanini, bayragini, milletini seven bireyleriz. O zaman hep birlikte ’En büyük asker bizim asker’ diyoruz" seklinde konustu.

Asker annesi Figen Sevinç ise duygularini söyle ifade etti:

"Bugün çok heyecanli ve mutluyum. Öncelikle bu güzel, melekleri yalniz birakmadigi için gelen tüm misafirlere tesekkür ediyorum. Duygularimiz çok yogun. Allah herkese nasip etsin böyle güzel çocuklari. Dernek Baskanimiz Hüseyin Uçar’a da böyle güzel bir günü yasattigi için ayrica tesekkür ediyorum. Mutluyum, gururluyum."

Özel askerler kendileri için düzenlenen asker dügününde bol bol oynayip eglendi. Yapilan asker dügünü programina katilimin oldukça yüksek oldugu dikkat çekti.
Kaynak: İHA