Carrefoursa Dünyanin En Iyileri Arasinda

Dünyanin önde gelen ödül programi arasinda yer alan Sales & Service World Awards’ta çifte ödül kazanan CarrefourSA, 2022 yilinda ödül kazanan tek Türk sirketi oldugu açikladi.

Carrefoursa Dünyanin En Iyileri Arasinda


Bu yil 9’uncusu düzenlenen Sales & Service World Awards programinda CarrefourSA, müsteri deneyimi süreç ve projeleriyle ödül kazanmaya hak kazanan tek Türk sirketi oldu. Sirketten yapilan açiklamaya göre dogru ürünü, dogru üreticiden alarak dogru hizmet ve fiyatla en kaliteli sekilde müsterilerine sunmayi amaçlayan sirket, dünyanin önde gelen sirketleri arasinda 2 farkli kategoride ödül alarak Türkiye’yi temsil etti.

Globee Satis, Pazarlama ve Müsteri Hizmetleri ödül programinda, Perakende alaninda ‘Yilin Müsteri Hizmetleri Departmani’ ödülü altin madalya ile CarrefourSA’nin oldu. Sirket, ayni programda Müsteri Hizmetlerinde Yilin Basarisi ödülünü da gümüs madalya ile tamamlayarak çifte ödül sevinci yasadi. Globee Awards’un konusunda uzmanlasmis 9 ödül programindan biri olan Sales and Customer Service Awards toplam 7 ana kategorinin altinda 259 alt kategoriden olusuyor. Sales and Customer Service Awards ödül programi birey, ekip, kuruluslarin, ürünlerin ve hizmetlerin endüstri çapinda ve akran basarilarini onurlandirmak için olusturulmus dünyanin önde gelen takdir programi olarak biliniyor.
Kaynak: İHA