Arkadasinin Ölümüne Sahit Olan Çocuk Sok Geçirdi

Denizli’de arkadasiyla beraber bisikletlerle karsidan karsiya geçen çocuk, hizla giden otomobilin çarpmasi sonucu metrelerce savrularak olay yerinde hayatini kaybetti. Arkadasinin ölümüne sahit olan çocugun sok geçirdigi olayda, plakasini düsüren vicdansiz sürücü kayiplara karisirken, feci kaza ise araç kamerasina saniye saniye yansidi.

Arkadasinin Ölümüne Sahit Olan Çocuk Sok Geçirdi


Kaza, Pamukkale ilçesi Yunusemre Mahallesinde meydana geldi. Edinile bilgilere göre; aksam saatlerinde Batuhan Dereli (16) ve arkadasi bisikletlerini alarak gezmeye çikti. Ana yoldan karsiya geçmeye çalisan Dereli, arkada bulunan arkadasinin gözleri önünde Süleyman Demirel Caddesi üzerinden Antalya istikametine dogru seyir halinde olan 34 AHS 903 plakali otomobilin çarpmasi sonucu metrelerce havaya firlayarak 100 metre ileriye savruldu. Bisikletin ikiye bölündügü kazada otomobil sürücüsü arkasina bakmadan kaçti. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida saglik ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Bölgeye giden saglik görevlileri Dereli’nin hayatini kaybettigini belirledi. Olay yerine giden güvenlik güçleri ise yaklasik 300 metre ileride kayiplara karisan otomobilin plakasini buldu.

Arkadasinin ölümüne sahit oldu

Olay Yeri Inceleme ekiplerinin bölgede yapmis oldugu çalismalarin ardindan, Dereli’nin arkadasi olayi ekiplere güçlükle anlatti. Yapilan çalismalarin ardindan talihsiz çocugun cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere adli tip morguna kaldirildi. Firar eden otomobil sürücüsü ise her yerde araniyor. Olayin görgü tanigi isletmeci ise "Is yerinde oturuyordum. Asagidan araç hizli bir sekilde geldi. yaya yolundan geçen bisikletli kisiye hizli bir sekilde çarpti. Durmadan gitti. daha sonrasin herkes telefona sarildi ve görevlileri çagirdi" dedi.



Olay ani araç kamerasinda

Öte yandan feci kaza bir araç kamerasina yansidi. Görüntülerde karsiya geçen bisikletliye seyir halindeki aracin hizla çarpmasi ve çocugu metrelerce uçmasi yer aliyor.
Kaynak: İHA