Multi Clinic Agiz Ve Dis Sagligi Merkezi Açildi

Is insani Ömer Altuntas, Orotodondist Sirin Yayli Altuntas ve Dis Hekimi Balamir Türker’in ortaliginda kurulan Multi Clinic Agiz ve Dis Sagligi Merkezi gerçeklestirilen törenle açildi. Açilista konusan Ortodondist Sirin Yaylali Altuntas, hizmetlerine yeni klinikte devam edeceklerini söyledi.

Multi Clinic Agiz Ve Dis Sagligi Merkezi Açildi
Ortodondist Sirin Yaylali Altuntas Klinigi yenilenen merkezinde yeni ismi Multi Clinic Agiz ve Dis Sagligi Merkezi olarak hizmetlerine devam edecek. Merkezin açilisinda konusan Multi Clinic ortaklarindan Ortdondist Sirin Yaylali Altuntas, “2010 yilinda muayenehanecilige basladim. Aydin halkinin güveni ve inanci beni klinik açmaya sürükledi. Bugüne geldigimizde de sunu gördük; biz kendi alanlarimizda büyük bir puzzle parçasiyiz. Büyük resmi tamamlamak için diger parçalara ihtiyaç vardi. Multi Clinic’te bunu yaptik. 8 hekim ve 14 personelimizle resmi tamamladik. Aldigimiz kurumsal desteklerle çerçevesini olusturduk ve resmi tamamladik. Bugün de bir açilis yaparak sizlerle paylasmak istedik” diye konustu.

Açilisa katilan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Aydin Ticaret Odasi Baskani Hakan Ülken ise, “Bugün Altuntas ailesinin de ortak noktasi olan is yerinin açilisindayiz. 6 yil önce 200 metrekare ile baslayip bugün 800 metrekare üzerine çikmis hastane hüviyetine dönmüs, 2 hekimle baslayip 8 hekimle ameliyat yapilabilir bir hastahaneye dönüsmüs bir durumda. Bunlari söylerken basit ancak o alti yilin nasil geçtigini, bu islerin bu noktaya nasil geldigini isin sahiplerine sormak lazim. Isin sahipleri deyince sadece aile akliniza gelmesin isin sahibi Aydin. Eger bir kentin tüm ihtiyaçlari akla gelen tüm ihtiyaçlari tamamlanabiliyorsa o kent tam bir kenttir. O kent komsu kentlerden de hizmet almak için müsteri çekebiliyorsa cazibe merkezidir. Bu nedenle ben tebrik ediyorum” diyerek hayirli olsun dileklerinde bulundu.

Multi Clinic Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’nin açilis kurdelasini TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Aydin Ticaret Orasi Baskani Hakan Ülken, Multi Clinic ortaklari Ortdonodist Sirin Yaylali Altuntas, Dis Hekimi Balamir Türker ve Is Insani Ömer Altuntas, Aydin Büyüksehir Beleyesi Baskan Vekili Baris Altintas ve Aydin Büyüksehir Belediye Spor Klübü Baskani Polat Bora İçel birlikte kesti.
Kaynak: İHA