Küçükçekmece'de Seyir Halindeki Araç Alev Topuna Döndü

Küçükçekmece’de seyir halindeki bir araç henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yandi. Yangin itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. O anlar etraftaki vatandaslarin cep telefonu kameralarina yansidi.

Küçükçekmece'de Seyir Halindeki Araç Alev Topuna Döndü
Yangin Küçükçekmece Halkali Dereboyu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halindeki 10 RC 322 plakali bir araç cadde üzerinde alev alev yanmaya basladi.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle alev topuna dönen araçtan daha sonra patlama sesleri geldi. Yangini gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alev topuna dönen araç itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Patlama seslerini duyan vatandaslar panige kapilirken, o anlar cep telefonu kameralarina yansidi. Herhangi bir can kaybinin olmadigi yanginda büyük çapli maddi hasar meydana geldi.

Aracin yandigini gören Ünal Bal “Sabah kus getirdik buraya sekizde. Arabayi park ettik kus satiyorduk. Bagirdilar araba yaniyor diye. Kapiyi açtik giremedik içeri. Yandi kül oldu. Neden oldugunu anlamadik sanirim elektrikten kaynakli oldu. Sonrada patladi. Bizde panikledik ne yapacagimizi bilemedik. Ama üzülüyoruz arkadasimiz için arabasini zor sartlarda almisti” dedi.

Kaynak: İHA