Yildiz Holding CEO'su Mehmet Tütüncü Malatya'da Is Dünyasi Ve Üniversiteli Gençlerle Bulustu

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Malatya Subesi tarafindan “Dost Meclisi” programina katilan Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve CEO’su Mehmet Tütüncü, hem Inönü Üniversitesi ögrencileriyle hem de MÜSIAD üyesi Malatyali is insanlariyla bir araya geldi.

Yildiz Holding CEO'su Mehmet Tütüncü Malatya'da Is Dünyasi Ve Üniversiteli Gençlerle Bulustu
Bir otelde gerçeklesen programa Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Malatya Ticaret Borsasi (MTB) Baskani Ramazan Özcan, MÜSIAD Malatya Sube Baskani Muharrem Poyraz, Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve CEO’su Mehmet Tütüncü, Malatya Girisim Grubu Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Adnan Basdemir, Inönü Üniversitesi ögrencileri ve Malatyali is insanlari katildi.

Program Kur’an-i Kerim okunmasiyla basladi.



“Ülker, bu cografyada en kiymetli sirketlerden birisidir”

Açilis konusmasini yapan MÜSIAD Malatya Sube Baskani Muharrem Poyraz, “MÜSIAD Malatya Subesi olarak bugün çok kiymetli misafirimizi agirlamaktayiz. Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve CEO’su Mehmet Tütüncü, degisen is dünyasi ve kurumsallasmanin önemi konusu hakkinda sunum yapacaklar. Hayirli basladigimiz bu programa hayirli sonuçlar elde edecegimizi ümit ediyorum. Bir amaca vesile olur insallah. Yildiz Holding Baskani Sabri Ülker’e Allah kendisine rahmet etsin. 1940’li yillarda temellerini attigi bisküvi markasi hayat bulmustur. Onun külleri ve etik degerli üzerinden kendini insa etmis. Bu cografyada en kiymetli sirketlerden bir tanesidir. Programa katilan sivil toplum temsilcilerimize, is insanlarina tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



“Ülke çapinda hem de dünya çapinda adindan söz ettiren güzel insanlarimiz var”

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar da ekonomiye katki saglamanin öneminden söz etti. Çinar, “MÜSIAD üyesi olarak hem de sehrimizin emektari, hizmetkâri olarak bulunuyorum. Sehrimizde artik çok güzel seyler oluyor. Güzel programlar ve organizasyonlar oluyor. Fuarlar, paneller ve konferanslar oluyor. Sempozyumlar oluyor. Sabah saat 8’de basladim programlara katilmaya, sayisini bilmiyorum ama olumlu programlara katildigimi biliyorum. Her günümüz böyle dolu dolu geçiyor. Sehir hareketli olunca bizler de bu hareketten haliyle hisseder olmaya gayret ediyoruz. Hemsehrilerimizin basarisi da bizleri gururlandiriyor. Malatya Girisim Grubu Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Adnan Basdemir agabeyimiz var. Ilimizde gerçekten hem ülke çapinda hem de dünya çapinda adindan söz ettiren güzel insanlarimiz var. Ilimiz güzel girisimciler ve is insanlari yetistirmeye devam ediyor. Bereketli topraklar üzerinde is insanlarimiz güzel yatirimlar yapiyor. Burada çalisan, burada baglantisi olan insanlar güzel bir sekilde yad ediliyor anilariyla” dedi.



“Günümüzün hizla degisen is dünyasinda firsatlari simdiden görebilmek çok degerli”

Yildiz Holding Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi ve CEO’su Mehmet Tütüncü ise konusmasinda, yatirim ve istihdamin önemini anlatti. Tütüncü, Yildiz Holding’in faaliyet alanlari, is dünyasinin yasadigi degisim ve aile sirketlerinde kurumsallasmanin önemi hakkindaki görüslerini is insanlariyla paylasti. Anadolu’daki ve yurt disindaki genis etkilesim agiyla MÜSIAD’in önemli bir sivil toplum kurulusu oldugunu belirten Tütüncü, “MÜSIAD, Türk is dünyasinin saygin ve güvenilir imajina önemli katkilarda bulunuyor. Bugün de bir Malatyali olarak çalismalarini büyük bir takdirle izledigim MÜSIAD Malatya’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen ’Dost Meclisi’ programinda is insanlariyla ve Inönü Üniversitesi ögrencileriyle bir araya gelmekten memnuniyet duydum. Böylesine dinamik gençlerimizi ve ahlakli, çaliskan, yenilikçi is insanlarimizi görünce bir kez daha iftihar ettim. Isin ve sektörlerin büyük bir hizla degistigi bir dünyada firsatlari öngörebilmek, degisime uyum saglayip liderlik edebilmek için fikir alisverisinde bulunmak çok kiymetli. Günümüzün hizla degisen is dünyasinda firsatlari simdiden görebilmek çok degerli. Bu anlamda ‘Dost Meclisi’ gibi bulusmalarin çok degerli olduguna inaniyor, bu keyifli ve verimli etkinlik vesilesiyle, Yildiz Holding adina MÜSIAD Malatya yetkililerine çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA