Üniversitede ''Haydi Gençler Geleceginizi Birlikte Planlayim'' Etkinligi

Kilis 7 Aralik Üniversitesinde “Haydi Gençler Geleceginizi Birlikte Planlayim Etkinligi ”gerçeklestirildi.

Üniversitede ''Haydi Gençler Geleceginizi Birlikte Planlayim'' Etkinligi
7 Aralik Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Arastirma Merkezi (KAPUAM) organizasyonunda Kilis il ve ilçelerindeki lise son sinif ögrencilerine yönelik olarak “Haydi Gençler Geleceginizi Birlikte Planlayim” etkinligi gerçeklestirildi.

Etkinlige Ekrem Çetin Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi, Mustafa Kin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kilis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Haci Mehmet Kocarslan Anadolu Lisesi, Mehmet Sanli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Polateli Çok Programli Anadolu Lisesi, Elbeyli Borsa Istanbul Çok Programli Anadolu Lisesi, Musabeyli Çok Programli Anadolu Lisesi ile Musabeyli Anadolu Imam Hatip Lisesi son sinif ögrencileri katildi.

Programda KAPUAM Müdürü Doç. Dr. Esra Asici, ögrencilere Kilis 7 Aralik Üniversitesi’ndeki bölümler ve üniversitenin sosyal ve kültürel imkânlari konusunda bilgiler vererek ögrencilerin üniversiteyle ilgili sorularini yanitladi.

Sonrasinda KAPUAM Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Mehmet Gönüler tarafindan gelecegi planlamanin önemi, sinav öncesi motivasyon, sinavda zaman yönetimi, soru çözme yöntemleri, ÖSYM soru analizi, sinav heyecani gibi basliklar içeren “Sinav Taktigi ve Gelecegi Planlama” semineri verildi.

Etkinlik kampüs gezisi ile tamamlandi. Ögrenciler etkinlige katilmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirerek tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA