Polis Ve Jandarma Ekipleri 'Daha Güvenli Trafik Için Stant' Açti

Kütahya’nin Tavsanli ilçesi polis ve jandarma ekipleri, stant açarak vatandaslari bilgilendirdi.

Polis Ve Jandarma Ekipleri 'Daha Güvenli Trafik Için Stant' Açti
Cumhuriyet Meydani’nda olusturulan stantla halka trafik kurallari ve Kadin Destek Uygulamasi (KADES) uygulamasini tanitici brosürler de dagitildi.

Açilan stantta Tavsanli Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan, vatandaslara trafikte uyulmasi gereken kurallar, kask ve emniyet kemeri ile alakali bilgiler verirken, egitici brosür ve çocuklara trafik kurallari ile ilgili boyama kitabi hediye edildi.

Etkinlige Tavsanli Kaymakami Erdogan Kanyilmaz, Ilçe Jandarma Komutani Selâhi Kayar, Ilçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay, Ilçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, jandarma, polis ve zabita trafik ekipleri katildi.

Tavsanli Kaymakami Erdogan Kanyilmaz, yaptigi açiklamada, "Trafik Haftasi münasebetiyle vatandaslarimizi bilgilendirme amaçli açilan standi ziyaret ettik. Daha önceki günlerde emniyet kemeri denetimleri yaptik. Çesitli egitici ve bilgilendirici brosürler var. Ayni zamanda KADES uygulamasi hakkinda da ekiplerimiz tarafindan kadinlarimiza yönelik bilgilendirme yapiyor.Trafik kazalarinin en az indirilmesi konusu bizim için çok önemli. Tüm sürücülerimize uyarida bulunmak istiyorum. En ufak bir ihmalimiz büyük kazalara sebep olabiliyor. Trafikte sürücülerimizin ve yayalarimizin çok dikkatli olmasi gerekiyor” ifadelerini kullandi.

Recep Korkut isimli vatandas, "Trafik haftasi çerçevesinde brosürler dagitildi ve yetkililer bilgiler aktardi, bunun için çok tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA