Karabük ESOB Tümen, Görevini Yildirim'a Devretti

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Nurettin Tümen, görevini Genel Sekreterlik yapan Yildiray Yildirim’a devrettigini duyurdu.

Karabük ESOB Tümen, Görevini Yildirim'a Devretti
Baskan Tümen sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Sizlerin destek ve güveni ile kurucusu oldugum Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nda 20 yildir baskan olarak görev yapmanin gururunu yasiyorum. En son gerçeklesen genel kurulumuzda bundan sonraki dönemde artik bu göreve aday olmama karari aldigimi ve bu onurlu görevi layikiyla yapacagina inandigim bir baska kardesimize devretmenin hepimiz için daha dogru olacagi kanaatimi siz degerli esnaf dostlarimla da paylasmistim. Bu kararim çerçevesinde, hepinizce de malum oldugu üzere siz degerli dostlarimin tekrar eden güven ve teveccühleri ile 07.05.2022 tarihinde yeniden Karabük Esnaf Odalari Birligi Baskanligi’na seçilmis olmam, yine S.S. Karabük 2 No.lu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifi’ndeki baskanlik görevimle birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonunda sahsima tevdi edilmis olan görevin sorumlulugu ve yogunlugu nedeni ile Karabük Esnaf Odasi Baskanligi görevimi daha önce de söz verdigim birlik genel sekreteri Yildiray Yildirim kardesimize devretme karari almis bulunmaktayim” ifadelerini kullandi.

Baskan Tümen, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Genel Sekreterligi görevine de Hasan Sahin’in getirildigini açikladi.

Hizmetini Karabük Esnaf Odalari Birligi ve Karabük 2 Nolu Kredi Kefalet Kooperatifi Baskanligi ile devam ettirecegini aktaran Tümen, “Bugüne kadar büyük bir gururla tasidigim görevlerimde önceligim, esnaf kardeslerimin huzuru ve mutlulugu olmustur. Bu baglamda bir baskan olarak birlik ve beraberligimizin saglanmasi için her türlü fedakarlikta bulunmada en ufak bir tereddüt duymadigimi, birlik ve beraberligimizin her seyden önemli oldugunu, bugünlere hep birlikte bu sekilde geldigimizi hatirlatarak, sahsima gösterilen güvene layik olmak için bundan sonra da azami gayretle çalismalarima devam edecegimi siz degerli dostlarima ifade ederek, hepinize bol bereketli kazançlar ve esenlikler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA