Engelli Bireyler Gönüllerince Eglendi

‘Engelliler Haftasi’ dolayisiyla düzenlenen kutlama programinda özel insanlar gönüllerince eglendi.

Engelli Bireyler Gönüllerince Eglendi
Toplumun önemli bir parçasini olusturan engellilerin sorunlarinin gündeme getirilmesi, hayata onlarin penceresinden bakilarak farkindalik olusturulmaya çalisilmasi amaciyla her yil 10-16 Mayis tarihleri arasinda Birlesmis Milletler üyesi olan tüm ülkelerde kutlanan ’Engelliler Haftasi’ dolayisiyla Kozakli ilçesinde özel bir program düzenlendi.

Kozakli Belediyesi tarafindan Millet bahçesinde düzenlenen etkinlikte, engelli bireyler gönüllerince eglendi. Programa katilarak ’Engelsiz Bir Dünya’ pastasini özel insanlarla birlikte kesen Kozakli Belediye Baskani Akif Kabukcuoglu; "Zihinlerdeki ve gönüllerdeki engellerin kalktigi güzel, duyarli ve saygin bir dünya dilegiyle Engelliler Haftasi kutlu olsun. Engelli kardeslerimizin önündeki engelleri kaldirmak için çalismaya, onlarla birlikte düsünmeye, hissetmeye ve üretmeye devam edecegiz" dedi.

Nevsehir Kozakli Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi Müdürü Ilker Ceyhan’da yaptigi açiklamada ise; "Kozakli Belediye Baskanimiz Akif Kabukcuoglu‘nun katilimi ve destekleri ile Kozakli Millet Bahçesinde Engelliler haftasi programi düzenlendi.

Programda emegi geçen Kozakli Belediyesi personelleri ve Hastane çalisanlarimiza Hastane yönetimi olarak tesekkür ederiz" dedi.

Kaynak: İHA