Dükkanin Önündeki Araci Saniyeler Içinde Çaldi

Ümraniye’de bir market sahibinin çalisir sekilde biraktigi hafif ticari araç saniyeler içinde çalindi. Hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

Dükkanin Önündeki Araci Saniyeler Içinde Çaldi
Olay, Ümraniye Asagidudullu Mahallesi Hürrem Sokak üzerinde bulunan bir market önünde meydana geldi. Market sahibi Cemal Abay, halden almis oldugu ürünleri markete tasidigi sirada otomobilini çalisir vaziyette marketin önünde birakti. Bu esnada otomobilin yanina gelen hirsiz, saniyeler içinde otomobile binerek kaçti. Hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde süphelinin otomobilin etrafinda bir süre dolastigi, ardindan araca binerek uzaklastigi yer aliyor. Polis ekipleri, hirsizlik olayina iliskin çalisma baslatti.

"Adam elma çalar gibi araba çaliyor"

Araci çalinan market sahibi Cemal Abay, “Aracimizla dükkanimizin önüne gelerek halden aldigimiz ürünleri indirdik. O esnada araba çalisir haldeydi. Bir anda dükkanda yogunluk oldu. Müsterilerle ilgilendigimiz esnada disarida arabanin çalisir halde oldugunu gören bir kisi alip kaçmis. Disari çiktigimizda aracin olmadigini gördük. Anahtari aracin üzerinde birakmamak lazimmis. Bize de ders oldu. Ilk defa basima böyle bir sey geliyor. Adam elma çalar gibi araba çaliyor. Arabayi götüren kisinin rahatligi beni sasirtti” dedi.

Kaynak: İHA