Demirci Sokak Sicak Asfalta Kavustu

Battalgazi’nin dört bir yaninda ulasim yatirimlarini hiz kesmeden sürdüren Malatya’nin Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, gerçeklestirdikleri çalismalarla Meydanbasi Mahallesi’ndeki Demirci Sokagi ilk kez sicak asfalt ile bulusturdu.

Demirci Sokak Sicak Asfalta Kavustu
‘Yol medeniyettir. Yol hayattir’ mottosuyla hareket eden ve hayata geçirdigi ulasim yatirimlariyla adindan sikça söz ettiren Battalgazi Belediyesi, ilçe merkezi ve kirsal ayrimi yapmadan vatandaslarin yasam standartlarinin yükselmesi için çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor. Es zamanli çalismalar ile ayni anda birçok mahallede hizmet üretmeye devam eden Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Meydanbasi Mahallesi Demirci Sokak’ta sicak asfalt çalismalari gerçeklestirdi. Ilk kez sicak asfalt çalismasi yapilan Demirci sokaktaki bu hummali çalismalar, mahalle sakinlerinden de tam not aldi.

Mahalle sakinleri çalismalardan memnun

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in yatirimlarina övgüler yagdiran mahalle sakinlerinden Resit Yeler, “Battalgazi Belediyemiz mahallemizi sicak asfalt ile bulusturdu. Mahallemiz yaz ayinda tozdan kisin ise çamurdan kötü durumdaydi. Belediyemiz hemen bir çalisma baslatti ve sorunlarimiz çözüme kavustu. Rabbim ömürlerini uzun eylesin. Battalgazi’nin her yerinde hizmet var. Duamiz baskanimizla. Yollarimiz çok güzel oldu. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” derken Bayram Dündar isimli mahalle sakini ise “Sokagimizdaki tüm evlere dogalgaz geldi. Çalismalarin tamamlanmasi ile sokagimiz yenilendi. Ilk kez sicak asfalt döküldü. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Cani gönülden tesekkür ediyorum”

Çalismalar ile Demirci Sokagin modern bir hale getirildigini aktaran Meydanbasi Mahallesi Muhtari Ramazan Sener, “Battalgazi Belediyemiz hem caddelerde hem de ara yollarda çok güzel islere imza atiyor. Daha önce burada kilit tasi seriliydi. Yapilan kanalizasyon ve dogalgaz çalismalarinin ardindan yollari çok kötü hale geldi. Sokagimiz çok dar bir sokakti ve yazin tozdan kisinda çamurdan geçilmiyordu. Durumu Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e ve yetkililere ilettik. Kisa süre içinde sorun ortadan kalkti. Osman Güder baskanimiza ve gece gündüz sahada çalisan Battalgazi Belediyesi ekiplerine cani gönülden tesekkür ediyorum. Güzel bir çalisma ortaya koydular. Sokagimiz daha modern bir görünüme kavustu” dedi.

Kaynak: İHA