Belediye Filosuna 81 Milyon 958 Bin Liralik 45 Araç Açiklamasi Halk Otobüsleri Vatandasin Hizmetinde

Kirikkale Belediyesi 81 milyon 958 bin lira degerindeki 17’si halk otobüsü olmak üzere toplam 45 adet araci filosuna katti.

Belediye Filosuna 81 Milyon 958 Bin Liralik 45 Araç Açiklamasi Halk Otobüsleri Vatandasin Hizmetinde
Kirikkale Belediyesi 81 milyon 958 bin TL degerindeki 17 adet halk otobüsü, 52 kisilik tur otobüsü, 30 yolcu kapasiteli minibüs, 5 cenaze araci, 9 kaziyici yükleyici, greyder, kepçe, mikro kaziyici, silindir, 6 kamyon, aransöz ve adet asfalt kaziyici is makinesi olmak üzere toplam 45 aracin filosuna katti. Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda yapilan araç tanitim töreninde edilen dualar ve kesilen kurdelenin ardindan Belediye Baskani Saygili, direksiyon basina geçtigi halk otobüsü ile meydanda tur atti.

Belediyenin öz mali olan 45 adet aracin 81 milyon 958 bin lira degerinde oldugunu belirten Saygili, 2014 yilindan bu tarafa 120 araç alimi gerçeklestirerek Kirikkale’nin hizmetine sunduklarini ifade ederek, son alinan 44 araç ile Kirikkale Belediyesi bünyesine 2014 yilindan sonra katilan araç sayisinin 165’e ulastigini, uzun süre bu hususta bir eksiklik hissedilmeyecegini belirtti.



"Rabbim bizlere bu araçlarla güzel hizmetler etmeyi nasip etsin"

Saygili, "Bu alinan araçlar ile birlikte belediyemizde kiralik araç dönemi sona erdi. Rabbim bizlere bu araçlarla güzel hizmetler etmeyi nasip etsin, kaza bela vermesin, bunu ortak bir is birlikle yaptik. ASELSAN’in bu iste katkisi çok büyüktür. Bize bu imkani saglayan liderimiz Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere, milletvekilimize, valimize, meclis üyelerimize emegi geçenlere huzurlarinizda tesekkür ediyorum. Araçlarla aziz Kirikkalelilerimizin hizmetini yapariz. Çocuklarimizin evlatlarimizin yasayacagi güzel bir sehir olur. Sevincimize ortak olan tüm hemserilerimize tesekkür ediyorum, rabbim bu isleri sonuna kadar götürmeyi nasip eder" dedi.



"Anadolu sehri parliyor"

Kirikkale insaninin en iyisine layik oldugunu belirten AK Parti Milletvekili Ramazan Can, "Belediye baskanimiz, il baskanimiz ve ben acizane milletvekili olarak AK Parti olarak Kirikkale’nin emrindeyiz. Kirikkale’ye hizmet etmekten de gurur duyuyoruz. Kirikkale’ye de çok güzel hizmetler ediyoruz. Basta belediye baskanimiz sehrin imajini temsil anlaminda Ankara’nin yani basinda 45 ilin geçis güzergahinda bir Kirikkale, bir Anadolu sehri parliyor. Burada ciddi bir yatirim var. Belediye baskanimiz görevi aldiktan sonra araçlarin toplam bedeli neredeyse yarim kat trilyona variyor, devasa bir rakam kit imkanlarla bütün ekonomik pandemi, kuraklik ve savasa ragmen yatirimlara devam ediyoruz" ifadesini kullandi.

"Belediye baskanimiza da tekrardan tesekkür ediyoruz"

AK Parti Il Baskani Mustafa Kaplan ise "Belediye baskanimiz güzel hizmetler veriyor. Kendisi ve çalisma arkadaslariyla gurur duyuyoruz. Cumhurbaskanimiz Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in verdigi imkanlar dahilinde güzel bir gönül belediyeciligi yapan belediye baskanimiza da tekrardan tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA