Basaksehir'e Ikinci Gençlik Merkezi Geliyor

Kayasehir Millet Bahçesi’ndeki yeni gençlik merkezinde incelemelerde bulunan Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Gençlerimiz için çalismaktan ve onlara yeni mekanlar kazandirmaktan büyük keyif aliyoruz” dedi.

Basaksehir'e Ikinci Gençlik Merkezi Geliyor
Basaksehir Belediyesi, gençlik yatirimlarina bir yenisini daha ekliyor. Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nin ardindan ilçenin ikinci gençlik merkezi Kayasehir’e yapiliyor. Gençlerin yeni bulusma noktasi olmasi planlanan merkezde incelemelerde bulunan Baskan Kartoglu, gençlik merkezini en yakin zamanda hizmete açacaklarini ifade etti.



“Her sey Basaksehirli gençler için”

Yeni gençlik merkezinin Kayasehir Millet Bahçesi’nin içerisinde yer alacagini söyleyen Baskan Kartoglu, “Tek kat üzerine insa edecegimiz merkezimizde gençlerimiz isterlerse özel olarak hazirlayacagimiz oyun kabinlerinde bilgisayar oyunu oynayabilecek, isterlerse dijital kütüphanemizden faydalanabilecek. Merkez içerisinde hazirlayacagimiz aktivite alanlarimizda sosyal medya içerigi üretebilecek ya da farkli konseptlerde çekim yapabilecekler. Her sey gençlerimiz için, her sey yarinlarimizin mimarlari için olacak” diye konustu.



Farkli bir konsepte sahip olacak

Merkezin farkli bir konsept ve iç dizayna sahip olacagini belirten Baskan Kartoglu, “Gençlerimiz çalismalarini tamamen özgün bir sekilde yapabilecek. Sinirsiz internetin yani sira çay ve kahve ikramlarimiz da olacak. Gençlerimiz buraya gelecek, bir yandan keyifli bir vakit geçirecek diger yandan kendi gelisimlerine büyük kati saglamis olacak” seklinde konustu.

Kaynak: İHA