Görme Engelli Vatandasin Komedi Gösterisi Kahkaha Tufani Estirdi

Sakarya’nin Karasu ilçesinde Milli Egitim Müdürlügünde görevli görme engelli vatandasin sergiledigi “Körona” adli tek kisilik gösteri kahkaha tufani estirdi. Gösteriyi sunan görme engelli Savas Saygili, "Ben görme engelliyim, sevme engelli degilim. Herkesi kalpten seviyorum” dedi.

Görme Engelli Vatandasin Komedi Gösterisi Kahkaha Tufani Estirdi
Karasu Ilçe Milli Egitim Müdürlügünde görevli görme engelli Savas Saygili, Karasu Sehit Üstegmen Ibrahim Abanoz Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda "Körona" isimli tek kisilik ücretsiz komedi gösterisini sundu. Kahkaha dolu anlarin yasandigi gösteride izleyiciler salonu tamamen doldurdu.

Sonradan görme engelli oldugunu ve basindan geçen olayi esprili anlatimiyla izleyicilere aktaran Saygili, gösterisinde ‘Görme engelliyim ama sevme engelli degilim’ mesaji verdi. Programin sonunda Saygili, sahnede bayrak açan çocuklarla birlikte gençlik marsini seslendirirken, izleyiciler de eslik etti. Program sonrasinda konusan Ilçe Mili Egitim Müdürü Çetin Turhan, Saygili’ya tesekkürlerini sundu. Ardindan Savas Saygili’nin esi Sunay Saygili da sahneye gelerek, esinin her zaman destekçisi oldugunu aktardi. Gösteriyi izleyen seyirciler ise Saygili’nin basarali bir performans sergiledigini söyledi.



“Ben görme engelliyim, sevme engelli degilim”

Savas Saygili, “Çok heyecanliyim, ne diyecegimi bilemiyorum, insanlarin burada olmalari beni çok mutlu ediyor. Sevgi güzel bir sey. Insanlar gülsün diye espriler buldum. Lütfen herkes gülsün, sevsin, sevilsin. Ben görme engelliyim, sevme engelli degilim. Herkesi kalpten seviyorum” dedi.



“Böyle güzel bir insanla günümüzü tamamliyoruz”

Mesai arkadasina sergiledigi gösteriden dolayi tesekkür eden Karasu Ilçe Milli Egitim Müdürü Çetin Turhan, “Savas Bey ile biz mesai arkadasiyiz, bizim dairemizde çalisiyor. Böyle güzel bir insanla günümüzü tamamliyoruz. Kendisine hepiniz adina kucak dolusu sevgilerimi, hürmetlerimi sunuyorum. Bu yasam dolu, sevinç dolu yüzünden gülücükler hiçbir zaman eksilmesin diyorum, hepiniz adina tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA