Marketteki Köpege Sebepsiz Yere Tekme Atti, Kamera Kaydini Izleyen Genç Kadinin Agzi Açik Kaldi

Antalya’da markete su almak için giren genç kadinin köpeklerinden birine, baska bir müsteri sebepsiz yere tekme atti. O anlari göremeyen köpeklerin sahibi Ece Özgenç, ne oldugunu anlayamadi, güvenlik kameralarini izleyince ise agzi açik kaldi. Tekme yiyen köpeginin gençlik hastasi oldugunu belirten Özgenç, “Onu yasatmak için götürdügümüz profesörler, ya ölecegini ya da felç kalacagini söyledi. En iyi ihtimalle yasiyor ve o ihtimal arasinda tekme yiyor. Marketten 1 litre su almaya girdik, tekme yiyip çiktik” diye konustu.

Marketteki Köpege Sebepsiz Yere Tekme Atti, Kamera Kaydini Izleyen Genç Kadinin Agzi Açik Kaldi
Olay, 9 Mayis Pazartesi günü öglen saatlerinde, Güzeloba Mahallesi’ndeki bir markette yasandi. Markete Pomeranian ve Pekinez melezi köpekleriyle giren Ece Özgenç (27), kasa önünde durdugu sirada içeriye kimligi belirsiz baska bir müsteri girdi. Erkek müsteri, disari çikacagi sirada önüne geçen köpege sebepsiz yere tekme atti. Köpeginin caninin yandigini fark eden Özgenç, ilk basta ne oldugunu anlamadi. Diger müsterilerin köpege tekme atildigini söylemesi üzerine genç kadin, tekme atan adama neden böyle bir davranista bulundugunu sorsa da yanit alamadi.

Görüntüleri izleyince agzi açik kaldi

Marketin güvenlik kameralarini inceleyen genç kadinin agzi açik kaldi. Köpegine tekme atildigini görünce sok geçirdigini belirten genç kadin, o anlari söyle anlatti:

“Köpekler onlari görünce havlamaya basladi.

Herhalde hissettiler. Köpekler normalde birilerini gördügü zaman havliyorlar ama bu sefer ciddi bir sekilde havladilar. Herhalde hissetmisler. Ardindan köpegimin birisinin caninin acidigini fark ettim. Ayagina birisinin bastigini sandim. Yanimdaki çocuk, köpegime tekme atildigini söyledi.

Adama, ‘Köpeklerime tekme mi attin’ diye sordum. Hiçbir sey demeden gitti. Alkol dolabina bakiyordu, kafasi yerinde degil diye düsünüp çiktim gittim. Belki küçükken köpeklerle ilgili travmasi olmus olabilir diye düsündüm ama görüntüleri izleyince keyfe keder geliyor ve vuruyor. Girmeden önce de köpegi çagirip tekme atiyor ama bosa sallamis.”

“En iyi ihtimalle yasiyor, onda da tekme yiyor”

Köpeklerinin yasanan olay sonrasi sürekli agladigini ifade eden Özgenç, “Agliyorlar, uykulari kaçti. Çit sesini duyunca korkuyorlar. Bir daha markete sokmam diye düsünüyorum. Üçü kiz kardesler. Pandemi baslamadan önce sahiplenmistik. Tekme yiyen köpegimiz gençlik hastaligina yakalandi. Onu yasatmak için üniversitelere profesörlere götürdük. Onlar bile ya felç kalacak ya ölecegini söyledi.

En iyi ihtimalle yasiyor ve o ihtimal arasinda tekme yiyor. Hayatta kalip tekme yemesi hiç hos olmadi” dedi.



“Marketten 1 litre su ve tekme alip çiktik”

Özgenç, tekme atan kisiye de seslenerek, “Sevgi yoluna sapmasi için geç degil. Bir seyleri sevsin ve bence sevmeli. Sevgi paylasildikça güzel. O anda köpekleri sevse, onlarin ve benim hosuma giderdi. Geçemedigi için yaptigini da düsünmüyorum. ‘Köpekleri alabilir misiniz? deseydi, durup geriye dogru geçmesine müsaade ederdim. Zaten çok fazla durmadik. Marketten 1 litre su aldik çiktik, bir de yaninda tekme yiyip çiktik" diye konustu.

Kaynak: İHA