Kiz Arkadasinin Yüzüne Kimyasal Madde Atan Sanik Açiklamasi 'Bütün Kadinlardan Özür Dilerim'

Ankara’da tartistigi kiz arkadasi Sultan S.’nin yüzüne kimyasal madde atan sanik Soner Bolat hakim karsisina çikti. Mahkemede savunma yapan sanik, “Sultan’dan ve bütün kadinlardan özür dilerim” dedi.

Ankara’nin Mamak ilçesinde ikamet eden Sultan S., ayrildigi eski erkek arkadasi Soner Bolat tarafindan yüzüne ‘lavabo açici’ oldugu belirlenen madde atildi. Olay sonrasi emniyet tarafindan adliyeye sevk edilen Soner Bolat adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest birakilmisti. Adli kontrol hükümlerine uymayinca hakkinda yakalama karari çikarilan sanik yakalanarak tutuklandi.

“Siseyi yüzüne degil yere firlattim”

Ankara 40. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen durusmada magdur Sultan S., sanik Soner Bolat ve taraf avukatlari katildi.

Durusmada savunma yapan Bolat, böyle bir olay yasandigi için magdur ve diger tüm kadinlardan özür diledigini belirterek, Sultan benimle oynuyordu, onun yüzünden Imrahor köprüsünde intihara kalkistim. Polisler engel oldu. O gün ben yolunu kesmedim, konusmak için gittim yanina eline mermi verdigim dogrudur ama tehdit etmedim. ‘Al bu mermiyi diger hediyelerin yanina koy kocana gösterirsin’ dedim. Cinsel tacizde de bulunmadim. Olaydaki malzeme motosikletimi temizlemek için kullandigim yag çözücüdür. Ben yüzüne firlatmadim yere firlattim. Siseyi firlatinca benim yüzüme de geldi” dedi.

Sanik ve taraf avukatlarinin beyanlarini dinleyen mahkeme, magdur Sultan S.’nin yüzünde sabit iz kalip kalmayacaginin tespit edilmesi için adli tip kurumundan rapor alinmasina ve sanik Soner Bolat’in tutukluluk halinin devamina karar vererek durusmayi erteledi.
Kaynak: İHA