Giresun' Da Trafik Haftasi Etkinlikleri

Giresun’da Karayolu Güvenligi ve Trafik Haftasi çesitli etkinliklerle kutlaniyor.

Giresun' Da Trafik Haftasi Etkinlikleri
Giresun’da Karayolu Güvenligi ve Trafik Haftasi Depboy mevkiinde ilkögretim okulu ögrencileri, polis ve zabita ekiplerinden olusan kortej yürüyüsü ile basladi.

Gazi Caddesi’nden Atapark Meydani’na kadar süren yürüyüs sirasinda ögrenciler üzerinde trafik kurallarina uyulmasi gereken yazilar bulunan pankartlar tasidi.

Atapark Meydaninda saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasi ile devam eden programa Vali Yardimcisi Mehmet Fikret Çavus, Giresun Belediye Baskan Yardimcisi Tuncay Muhammet Arisan , Il Emniyet Müdürü Saruhan Kizilay, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Muhammet Sevinç, Il Milli Egitim Müdürü Ertugrul Tosunoglu, kamu kurum ve kuruluslarinin birim müdürleri ile çok sayida ögrenci katildi.

Trafik kurallarina uyulmasi gerektigine vurgu yapan konusmalarin ardindan, Trafik Haftasi nedeniyle düzenlenen siir ve kompozisyon dallarinda dereceye giren ögrencilere ödülleri takdim edildi. Ayrica “Yilin Trafik Polisleri, Jandarma Personelleri, Yilin Zabitalari ve Yilin Soförlüleri’ne plaket ve hediyeleri verildi.

Tören minik ögrencilerin Trafik Haftasi’na özel hazirladiklari gösteri ile son buldu.
Kaynak: İHA