Aracinda Ölü Bulunan Genç, 32 Yil Önce Vefat Eden Ve Ismini Aldigi Abisinin Yaninda Defnedildi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 6 mayis gecesi Selale Mahallesindeki evinden ayrilan ve 4 gün sonra Manayit Rampasinda araci içerisinde cansiz bedeni bulunan genç, Bayir Mezarliginda topraga verildi. Pazarcilik yapan, evli ve 2 aylik bebegi Osman Senol’un cenazesi, 32 yil önce trafik kazasinda vefat eden ve adini aldigi abisi Osman Senol’un mezarinin yanina defnedildi.

Aracinda Ölü Bulunan Genç, 32 Yil Önce Vefat Eden Ve Ismini Aldigi Abisinin Yaninda Defnedildi


Manavgat’ta pazarcilik yaparak geçimini saglayan evli ve 2 aylik çocugu bulunan 30 yasindaki Osman Senol, 6 Mayis gecesi saat 02.30 siralarinda Selale Mahallesi 3540 sokakta bulunan evlerinden pazarcilik yaptigi kapali kasa kamyonetle ayrildi. Senol, 4 gün sonra Antalya-Konya Karayolu Akseki ilçesi sinirlari içerisinde Manayit Rampa girisinde yolun saginda bulunan sürücülerin dinlenmek için kullandigi yerde park hallindeki kamyonetinde basindan vurulmus olarak bulundu.

Osman Senol’un cenazesi, Antalya Adli Tip Kurumundan alinarak Selale Mahallesinden bulunan evlerinin önüne getirildi.

Cenazeyi, ailesi, akrabalari ve pazarci arkadaslarindan olusan kalabalik bir topluluk karsiladi.

Osman Senol’un cenazesi evlerinin önünde alinan helallik sonrasi evlerine 200 metre mesafede bulunan Bayir Mezarligina getirilerek topraga verildi.



“Ismini aldigi abisinin yanina defnedildi”

Kari-Koca pazarcilik yapan Senol ailesinin 1977 yilinda dünyaya gelen ogullari Osman Senol’un 1990 yilinda 13 yasindayken Alanya-Manavgat girisinde meydana gelen trafik kazasinda yasamini yitirdigi, 2 yil sonra dünyaya gelen ogullarina ölen ogullari Osman’in ismini verdikleri bildirildi.

Osman Senol’un cenazesi, kendisiyle ayni adi tasiyan abisi Osman Senol’un yani basina defnedildi.

“Anne-baba ayakta duramadi”

1990 yilinda trafik kazasinda kaybettikleri ogullarinin acisini, 2 yil sonra dogan ve Osman adini verdikleri ogullariyla bir nebze unutan Anne-baba, ayni aciyi 32 yil sonra yeniden yasadi. Cenazenin evlerinin önüne gelmesiyle birlikte anne-baba ve kardeslerin feryatlari ortaligi inletirken, cenaze boyunca yakinlarinin arasinda güçlükle ayakta durmaya çalistilar.
Kaynak: İHA