5. Üniversite Ve Meslek Tanitim Günleri Basladi

Inegöl Belediyesi’nin Milli Egitim Müdürlügü ve Lise Rehberlik Zümresi ile Hanife Selçuk Tesik Rehberlik Arastirma Merkezi is birliginde düzenledigi 5. Üniversite ve Meslek Tanitim Günleri basladi. 2 gün açik kalacak olan, 11 ve 12. Sinif ögrencilerine yol gösterecek etkinlikte 22 üniversite ile 15 meslek standi yer aliyor.

5. Üniversite Ve Meslek Tanitim Günleri Basladi
Gençlerin hayatina yön verecek üniversite ve meslek tercihi konusunda en dogru kararlari verebilmeleri, gelecek adina zaman kaybetmeden dogru seçimler yapabilmeleri adina Inegöl Belediyesi tarafindan Milli Egitim Müdürlügü is birliginde her yil geleneksel olarak gerçeklestirilen Üniversite ve Meslek Tanitim Günleri, bu yil 5’inci kez düzenleniyor. Lise Rehberlik Zümresi ve Hanife Selçuk Tesik Rehberlik Arastirma Merkezi koordinasyonunda Belediye Spor Salonunda yapilan 5. Üniversite ve Meslek Tanitim Günlerinde bu yil 22 üniversite ve 15 meslek standi olmak üzere toplam 37 stant yer aliyor. 11-12 Mayis’ta 2 gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasinda açik olacak organizasyonda, 11 ve 12. sinif ögrencileri stantlari ziyaret ederek üniversiteleri ve bölümleri taniyip meslekler hakkinda bilgi sahibi olacaklar. Ögrenciler Inegöl Belediyesi tarafindan okullarla yapilan planlama dogrultusunda araçlarla etkinlige getirilecek.

Belediye Baskani Alper Taban ise “Gençlerimizin iyi yetismesini istiyoruz, hedefi olan gençler olmasini arzu ediyoruz. Dolayisiyla ögrencilerimiz için atilan her adimin da gelecegi aydinlatmak için yakilan bir mesale oldugunu düsünüyoruz. Onlarin en iyi egitimi almalari için de en iyi sekilde kilavuzluk yapmak istiyoruz. Bu manada sorumlulugumuzun bilincindeyiz. Inegöl’de ciddi bir ögrenci ve genç nüfus potansiyeli var. Bunu dogru kullandigimiz takdirde en yeni girisimcilikler, en iyi yatirimcilar, en iyi markalar bu sehirden çikacaktir” dedi.

Kaynak: İHA