Gölete Düsen Minik Afra Hayatini Kaybetti

Antalya’nin Serik ilçesinde 4 yasindaki Afra, kardesleriyle gölet kenarinda oynarken düstügü suda bogularak hayatini kaybetti.

Gölete Düsen Minik Afra Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Kozagaci Mahallesi’nde 10 yasindaki ablasi ve 7 yasindaki abisi ile oyun oynamak için gölet kenarina giden 4 yasindaki Afra Cennud, dengesini kaybederek suya düstü. Kardesleri ise durumu anne ve babasina bildirdi. Baba Mervan Cennud ve Hude Cennud ise suyun içerisinde küçük kizlarini aramaya basladi ve çevredekilerin yardimiyla durumu 112 saglik ekiplerine haber verdi. Baba Mervan ile amca Hasan Cennud 1,5 saat aramadan sonra minik Afra’yi sudan çikartti. Saglik ekipleri yaptigi incelemede küçük kizin olay yerinde hayatini kaybettigini tespit etti. Minik Afra’nin cansiz bedeni önce Serik Devlet hastanesi morguna, ardindan ölüm kesin arastirilmasi için Antalya Adli Tip Kurumuna gönderildi.

Olay anini anlatan Muhammed El Turki, "Afra’yi kurtarmak 1,5 saat aradik. Sonra suyun üstünde gördük. Amcaoglu soyunarak suya girdi ve çikartti ama kurtarilamadi" diye konustu
Kaynak: İHA