Dogu Ekspresi'nde Bayram Yogunlugu

Dogu Ekspresi’nde Ramazan Bayrami yogunlugu yasaniyor. Bayram tatili geçirmek üzere günler öncesinden biletlerini alan vatandaslar Gar Binasi’nin yolunu tuttu.

Dogu Ekspresi'nde Bayram Yogunlugu
Dogu Ekspresi ile yolculuk yapmak üzere sabahin erken saatlerinde bavulunu kaparak tren garina gelen vatandaslar, bayram öncesi hem ucuz, hem de masalsi yolculugun tadini çikaracak.

Kars’tan baslayan ve Ankara’da biten Dogu Ekspresi, Türkiye’nin en uzun tren yolculuklarindan birisi oluyor. Yaklasik 24 saat süren yolculuk boyunca vatandaslar bir birinden güzel manzaralar esliginde Ankara’ya variyor.

Dogu Ekspresi sevdiklerine yolculuk yaptiran vatandaslar, Yolcularimi bindirdim Kayseri’ye gönderiyorum. Bayram dolayisiyla çocuklarimi gezmeye gönderiyorum. Tren yolculugu çok güzel, çok yogunluk var. Bilet bulamiyorduk. Son anda aldik” dedi.

Öte yandan Ramazan Bayrami sevdikleriyle birlikte geçirmek üzere Dogu Ekspresi için günler öncesinden biletlerini alan vatandaslarin masalsi yolculugu Kars’tan basladi.

Saat 08.00’de hareket eden Dogu Ekspresi, sirasiyla Kars-Erzurum-Erzincan- Sivas-Kayseri-Kirikkale’den geçerek Ankara’da son bulacak.
Kaynak: İHA