Baskan Akman'dan '1 Mayis Emek Ve Dayanisma Günü' Mesaji

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, özverili çalismalariyla ülkenin gelisme ve kalkinma hamlesine büyük katki saglayan tüm isçilerin ‘1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü tebrik ettigini söyledi.

Baskan Akman'dan '1 Mayis Emek Ve Dayanisma Günü' Mesaji
‘1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’ dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Baskan Akman; emegin, dayanismanin, birlik ve beraberligin timsali olan isçilerin bayrami olan ‘1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nün tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahip oldugunu söyledi.

Baskan Akman, “Bugün, ülkemizin kalkinmasi ve ekonomimizin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan isçi ve emekçilerin alin terinin ne kadar degerli olduguna bir kez daha sahitlik ediyoruz” dedi.

En kutsal kazancin alin teri ile yapilan kazanç oldugunun altini çizen Baskan Akman, “Bizler, millet olarak, isçinin, emekçinin hakkini, alin teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplariyiz. Bu duygu ve düsüncelerle isçi emeklileri dahil olmak üzere kamu ve özel sektörde görev yapan isçi kardeslerimin bayramini tebrik ediyor, aileleri ile birlikte saglikli ve mutlu bir yasam diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA