Usta Yorumcudan Usta Sarkilar Albümü

Söz Yazari, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, arabesk eserleri seslendirmede de ustaca oldugunu gözler önüne serdigi “Usta Sarkilar” projesini tamamladi. Türk Pop Müzigin ünlü isminin, 22 Nisan’da tüm dijital platformlarda müzikseverler ile bulusacak yeni projesi için geriye sayim basladi.

Usta Yorumcudan Usta Sarkilar Albümü
Uzun bir süredir arabesk albüm çalismasini sürdüren Türk Pop Müzigin ünlü ismi Emre Kaya’nin son derece iddiali oldugu “Usta Sarkilar” albümü için geri sayim basladi.

Proje için ekibiyle birlikte adeta stüdyoda sabahlayan Emre Kaya, arabesk müzigin duayenlerinin en güzel sarkilarinin yer aldigi albüme kendi bestesi olan hit sarkilarindan “Tesekkür Ederim” adli eseri de dahil etti.

Sahnelerin aranan ismi Emre Kaya’nin aradan uzun yillar geçse de ilk günkü tatla dinlenen ve hit oldugu yillara adeta damgasini vuran eserlerden olusan “Usta Sarkilar” projesinde duygu yüklü 20 arabesk sarki yer aliyor.

Geriye sayim basladi

Arabesk müzigin gelmis geçmis en önemli bestecileri ve yorumculari ile yillar geçse bile her yastan müzikseverler tarafindan ayni tatla dinlenen eserlerden olusan “Usta Sarkilar” 22 Nisan’dan itibaren tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Iste o sarkilar:

“Unutamadim (Kaç Kadeh Kirildi)”, Affetmedim Kendimi, Aksam Günesi, Kaderimin Oyunu, Ben Insan Degil miyim, Dünya (Senin Derdin Hiç Bitmiyor Dünya), Yikilmisim Ben, Emi, Göz Yaslarim Anlatir, Güldür Yüzümü, Han Sarhos Hanci Sarhos, Tesekkür Ederim, Kabul Et, Kimbilir, Taht Kurmussun Kalbime, Vurgun, Imkansiz (Rüyalarim Olmasa), Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim, Ya Evde Yoksan, Yarabbim Sen Büyüksün.”

Turne hazirligi

Emre Kaya’nin, Usta Sarkilar projesinin dijital platformlarda yer almasinin hemen ardindan Türkiye’nin dört bir yanini saran turne programiyla sevenleriyle bulusacagi bildirildi.

Geçtigimiz yaz pandeminin gölgesine ragmen en çok konser veren sanatçilar arasinda yer alan Emre Kaya’nin, hangi illerdeki hayranlarina ulasacagi ise henüz açiklanmadi. Ünlü popçunun, arabesk eserleri seslendirmedeki ustaligini sergiledigi yeni projesinde yer alan birbirinden degerli sarkilari turne programinda sevenleriyle birlikte seslendirmenin heyecanini simdiden yasamaya basladigi kaydedildi.
Kaynak: İHA