Diyarbakir'da Koltuk Atölyesinde Tiner Kutusu Patladi Açiklamasi2 Yarali

Diyarbakir’in merkez Baglar ilçesinde koltuk döseme atölyesinde kutusunu patlamasi sonucu çikan yanginda 2 kisi yaralandi. Yangin itfaiye ekiplerince söndürülürken, yangin ani cep telefonu kamerasina yansidi.

Diyarbakir'da Koltuk Atölyesinde Tiner Kutusu Patladi Açiklamasi2 Yarali
Olay, Diyarbakir merkez Baglar ilçesi Orhan Dogan Caddesi üzerinde bulunan bir binanin altindaki koltuk döseme atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, atölyede çalisan bir isçi mobilyalara islem yaptigi sirada temizleme ve döseme için uçucu ve yanici madde kullandi. Isçi tamir yaptigi esnada sebebi bilinmeyen bir neden dolayi bir anda tiner kutusu bomba gibi patladi.

2 isçi yaralandi

Patlama ile birlikte çikan yangin nedeniyle elektrik bir anda kesilirken, elektrik trafonun bulundugu direklerde ise kisa süreli kivilcimlarda çikti. Siddetli patlama ve sonrasinda çikan yangin ile birlikte isyerinde bulunan 2 isçi yaralanirken, olayi gören çevredeki vatandaslar durumu polis, saglik ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Itfaiye yangini kisa sürede söndürdü

Yaralanan isçiler, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi aldigi yangin itfaiye ekiplerinin çalismasi sonrasi kisa sürede kontrol altina alindi.

Öte yandan yangin sirasinda elektrik trafosunun oldugu direklerden çikan kivilcimlar vatandaslarin cep telefonu kamerasina yansidi.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceme yaptiktan sonra yanginin sebebinin arastirmak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA