AK Gençlik'ten 'Iftara Bes Kala' Etkinligi
AK Parti Düzce Il Gençlik Kollari “Iftara 5 kala” etkinligi ile hazirladiklari paketlerdeki iftariyelikleri trafikte kalan vatandaslara ikram ediyor.

AK Parti Il Gençlik Kollari tarafindan kurulan ekipler, Ramazan ayi boyunca iftara yetisemeyen vatandaslara ikramlarda bulunarak ramazan ayinin güzelligini yasatacak.
AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Oguzhan Küçük, “Ramazan ayinin bereket ayi oldugunu belirterek, Ramazan ayi huzur ve bereket ayidir. Biz her yil düzenledigimiz “Iftara bes kala” etkinligini bu yilda Ramazan ayinin ilk gününden basladik. Iftara yetisemeyen vatandaslarimiza sehrin belli noktalarinda durdurarak ikramlar veriyoruz. Yapmis oldugumuz bu etkinlikle amacimiz bir nebze de olsa ramazanin güzelligini yasamak, iftara yetisemeyecek olanlarin yaninda olmak ve daima önceligimiz olan gönüllere dokunmaktir” seklinde konustu.
