Çorum Belediyesi Bayram Tedbirlerini Tamamladi

Çorum Belediyesi, Ramazan bayrami öncesi vatandaslarin huzur içerisinde bayram geçirebilmesi amaciyla is basinda olacak.

Çorum Belediyesi Bayram Tedbirlerini Tamamladi
Bayramda, Ulasim Hizmetleri, Zabita, Su ve Kanalizasyon Isleri, Mezarliklar ve Temizlik Isleri Müdürlügüne bagli ekipler bayram boyunca nöbetlese görev basinda olacak. Bayramin huzur içerisinde yasanmasi için Çorum Belediyesi olarak her türlü tedbiri aldiklarini ifade eden Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, “Bayram boyunca yasanabilecek herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaslarin Alo 153’ü arayabilirler. Bayramda tüm birimlerimizle hemsehrilerimizin yaninda olacagiz. Bu vesileyle hemserilerimizin Ramazan Bayramlarini tebrik ediyorum.” dedi.



’Halk otobüsleri bayramin ilk günü ücretsiz’

Belediye Baskan Asgin, her dini bayramda oldugu gibi bu Ramazan bayraminda da halk otobüslerinin bayramin ilk günü ücretsiz olacagini söyledi.



Bayram ziyaretlerine giden vatandaslarin toplu tasima araçlarindan ücretsiz olarak yararlanabileceklerini hatirlatan Asgin, “Ilk gün seferler saat 09.00’da baslayacak. Ikinci gün saat 08.00’da, üçüncü gün ise toplu tasimada normal sefer saatleri geçerli olacak.” diye konustu.



’Temizlikte yogun mesai’

Bayramda Çorum’un cadde ve sokaklarinin tertemiz olmasi için temizlik seferberligi baslattiklarini ifade eden Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin “Temizlik Isleri Müdürlügümüze bagli ekiplerimiz gece geç saatlere kadar cadde ve kaldirimlarda yikama faaliyetlerini sürdürüyor. Bayramdan önce tamamlanacak yikama çalismamiz ile bayram sabahi hemsehrilerimiz tertemiz bir Çorum’a uyanacak.”diye konustu.



’Bayramlasma bayramin ikinci günü’

Belediye Baskan Asgin, bayramin ikinci günü olan 3 Mayis Sali günü personel ve vatandaslarla Baskanlik makaminda bayramlasacak.
Kaynak: İHA