Biçakli Kavgada 2 Yabanci Uyruklu Sahis Yaralandi

Afyonkarahisar’da yabanci uyruklu sahislar arasinda yasanan biçakli kavgada 2 kisi biçaklandi, birisinin durumu ciddiyetini koruyor. Olayla ilgili gözaltlarin oldugu bildirildi.

Biçakli Kavgada 2 Yabanci Uyruklu Sahis Yaralandi
Olay, Dumlupinar mahallesi Ordu Bulvari önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece geç saatlerde yabanci uyruklu 2 grup arasinda henüz belirlenemeyen sebepten ötürü tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi ile yabanci uyruklu Cavid A., ile ismi henüz ögrenilemeyen bir baska yabanci uyruklu sahis biçaklandi. Olayin ardindan diger grup üyeleri kaçarken, çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayida polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Cavid A.’yi ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne, diger yaraliyi ise yine ambulans ile bir baska hastaneye kaldirdi. Sirtindan biçaklanan Cavid A.’nin durumunun ciddiyetini korudugu bildirildi.

Öte yandan, polis ekipleri olaydan yaklasik 1 saat sonra kavgaya karisan sahislari yakalayarak gözaltina aldi. Polisin olayla ilgili baslattigi inceleme devam ediyor.
Kaynak: İHA