Balikesir'de 52 Sahsa 'Huzur' Operasyonu

Balikesir’de polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde yaptiklari asayis ve sahte kaçak içki operasyonlarinda 52 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 9 sahis tutuklandi.

Balikesir'de 52 Sahsa 'Huzur' Operasyonu
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Altieylül, Karesi, Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Kepsut ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 19 sahis gözaltina alinirken, adli makamlara sevk edilen 9 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda; 3 adet ruhsatsiz tabanca ve bunlara ait 27 adet fisek, 1 adet ruhsatsiz tüfek ve tüfege ait 6 adet kartus ve 1 adet kurusiki tabanca ele geçirildi.

Balikesir Kaçakçilik Suçlariyla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri sahte içki operasyonlarinda neticesinde 1 süpheli, sahsa yaptiklari operasyonda 10 litre etil alkol, 11,5 litre sahte raki, 3,5 litre sahte viski ele geçirildi. Yakalanan süpheli sahis hakkinda 5607 SKM ” suçundan adli ve idari yaptirim cezasi uygulandi.

Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekipleri genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla Ayvalik, Bandirma, Burhaniye, Edremit, Gönen, Karesi, Marmara ve Susurluk ilçelerinde yapilan çalismalarda ve yapilan yol aramalarinda; çesitli suçlardan aranan 32 aranan sahis yakalanirken, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 57 adet fisek ve 1 adet biçak ele geçirildi.
Kaynak: İHA