AK Parti 'Gönül Sofrasinda' Bulustu

AK Parti Balikesir Il Baskanligi ’Gönül Sofrasi’ adini verdigi iftar daveti ile bir araya geldi.

AK Parti 'Gönül Sofrasinda' Bulustu
AK Parti Balikesir teskilati ’Gönül Sofrasi’ adini verdigi iftar daveti ile bir araya geldi. Eski il baskanlari, meclis üyeleri, belediye baskanlari basta olmak üzere partinin her kademesinde görev yapanlarin katildigi iftarda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in konusmasi online olarak dinlendi. Toplantida konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Vedat Demiröz, "Cumhurbaskaninizla övünebilirsiniz. O bir dünya lideri. Son günlerdeki gelismeleri hepimiz yakindan takip ediyoruz. Türkiye bugün dünyada odak noktasi haline geliyor. Hem uluslararasi siyasette, hem ticarette insallah önümüzdeki 100 yila damga vuracak bu ülke, Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdogan. Simdi Ankara’dan selamlarla geldigimi ifade ediyorum. Kendisi Istanbul’da ve daha yeni umreden geldi insallah. Balikesir’e geldik. Bu teskilati gördük, teskilatin heyecanini hissettik. Allah oruçlarinizi kabul eylesin. Ramazaninizi kabul eylesin. Nice nice bayramlara Ramazan Bayramlarinda ailece saglik ve sihhat içerisinde ulasmayi Allah’im. Hepinizin bayraminizi Cumhurbaskanim adina kutluyorum. Tebrik ediyorum ve sizleri Allah’a emanet ediyorum" dedi.



Partiye yeni katilan Ismail Ok konustu

Uzun zamandir mecliste bagimsiz milletvekili olarak görev yapan ve hafta içi AK Parti’ye katilan, milletvekili Ismail Ok, kisa bir konusma gerçeklestirdi. Ok, "Öncelikle basta gelen yardimcimiz olmak üzere degerli vekillerimizi, kiymetli baskanlarimizi, belediye baskanlarimizi kadin kollari, gençlik kollari velhasil bu teskilatin her kademesinde tozu olan ve bu salonun katilimlariyla tesrif eden, sereflendiren herkesi cani gönülden, muhabbetle selamliyorum. Allah’in selami üzerinize olsun insallah. Ben aslinda çok sey söylemek isterdim ama malum sözüm ustasi konusacak. Ama bu vesileyle iki kelam etmek istiyorum. Tam 26 aydir ben bagimsizdim. 26 aydir bagimsizdim. Ne oldu da bir anda siyasete tekrar dönme karari aldik? Türkiye’de siyaset maalesef bir takim güç odaklari tarafindan dizayn edilmek isteniyor. Bunu hepimiz yasayarak gördük. Masalar kuruldu. Bu masalarin kurulmasinin bir tek nedeni var. Türkiye artik kendisine disaridan biçilen oyunu oynamak istemiyor. Tam tersine kurulan oyunlari bozuyor ve kendisi oyun kuruyor. Etrafimiz ates çemberi. Bu ates çemberi içerisinde Türkiye Cumhuriyeti devleti içeriden ve disaridan her türlü saldirilara ragmen hala dimdik ayakta duruyorsa bu önce bir siyasi iradenin kararliligi ve arkasindan artik bölgede oyun kuran ve oyun kurucu olma kararliligini gösteren Sayin Cumhurbaskanimizin azim ve kararliligin sonucundadir. Iste bunu gören dis güçler maalesef sadece ve sadece 2023’de Sayin Cumhurbaskani ve Cumhur Ittifaki’ni dagitmak üzere bir araya geldiler. Bu altili ittifakin yayinladigi bildirgeyi okudugumuzda Türkiye’ye. tehditlerle, tuzaklarla kurulu oldugunu görüyoruz. Iste bu süreçte böyle zorlu bir dönemde ben de 2023’de Sayin Cumhurbaskanimizi tekrar Cumhurbaskani olarak görüp ve buradan oyunlari bozmak için ben de bu kadroya Cumhur Ittifaki’na ve AK Parti’ye katildim" dedi.

AK Parti Il Baskani Ekrem Basaran ise, iftar davetine yapilan genis katilimin kendilerini mutlu ettigini, var olan salonun doldugunu ayrica açilan 2 salonda da partililerin oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA