Tarihi Mekânda Iftar Coskusu

Yalova Altinova Belediyesi’nin Hersek Mahallesinde düzenledigi iftar vatandaslari bir araya getirdi.

Tarihi Mekânda Iftar Coskusu
Tarihi Hersekzade Ahmet Pasa Camii önünde gerçeklestirilen programa yogun ilgi gösteren vatandaslar, birlikte oruç açmanin huzurunu ve mutlulugunu yasadilar.

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral’in ev sahipliginde gerçeklesen iftar programi Kur’an-i Kerim Tilaveti ve Altinova Ilçe Müftüsü Recep Eren’in dua ile basladi.

Baskan Oral, iftar öncesi masalari tek tek dolasarak vatandaslarla sohbet etti. Iftar programlarina katilan tüm vatandaslara tesekkür eden Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Bizler büyük bir aileyiz. Geleneksel mahalle iftarlarimizda bu güzide ailenin kaynasmasini, birlik ve beraberligini pekistirmesini amaçliyoruz. Çok sükür vatandaslarimizin duyarligi ve destegiyle bunu da basariyoruz. Iftarlarimiza katilan tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA