OMÜ Iletisim Fakültesi'nde Devir Teslim

Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Iletisim Fakültesi’nde gerçeklestirilen törende Prof. Dr. Niyazi Usta, dekanlik görevini Prof. Dr. Onur Bekiroglu’na devretti.

OMÜ Iletisim Fakültesi'nde Devir Teslim
OMÜ Iletisim Fakültesi’nde devir teslim töreni gerçeklesti. Devir teslim töreninde konusan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Prof. Dr. Niyazi Usta’ya tesekkür ederek görevi devralan Prof. Dr. Onur Bekiroglu’na muvaffakiyet diledi.

Rektör Ünal: “Nitelikli mezunlar yetistirmek temel hedefimiz”

Törende yaptigi konusmada dijitallesme ve iletisimin önemine de dikkati çeken Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Nitelikli mezunlar yetistirmek temel hedefimiz. Türkiye’nin ihtiyaçlarini karsilayabilecek mezunlar yetistirebilmek adina göreve geldigimizde ilk is olarak egitimde revizyon çalismalarini baslattik. Tüm birimlerimiz de buna uygun olarak egitim programlarina titizlikle yogunlasti. Dijitallesme ve iletisim günümüz dünyasinin her alaninda oldukça önemli bir hale geldi. Bu önemin en somut örnegi Kovid-19 pandemisinde görüldü.

Iletisim Fakültemiz de yasanan gelismeler ve sahanin beklentileri dahilinde nitelikli mezunlar vermek için egitim programlarinda revize gerçeklestirdi” dedi.

Prof. Dr. Niyazi Usta ise görevde bulundugu sürede kendisine destek veren çalisma arkadaslarina tesekkür ederek görevi devralan Prof. Dr. Onur Bekiroglu’na basarilar diledi. Iletisim Fakültesi Dekanligi’nda gerçeklesen törene ayrica OMÜ Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Fehmi Yazici, Prof. Dr. Cengiz Batuk, Iletisim Fakültesi Dekanligi’ni bir süre uhdesinde bulunduran Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Selim Eren’in yani sira; Ali Fuad Basgil Hukuk Fakültesi Dekani Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, Çarsamba Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ibrahim Serbestoglu, Adalet Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Ayhan Ak, Çarsamba Ticaret Borsasi MYO Müdürü Prof. Dr. Ismail Aydemir, Iletisim Fakültesi Dekan Yardimcilari Dr. Ögr. Üyesi Sinan Kaya ve Doç. Dr. Ömer Çakin ile Fakülte Sekreteri Hasan Ergin ve fakülte ögretim elemanlari katildi.

Tören, hatira fotografi çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA