Baskan Bakkalcioglu Belediye Personeli Ile Bayramlasti

Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Ramazan Bayrami öncesi belediye personeli ile bir araya gelerek personelin bayramini kutladi.

Baskan Bakkalcioglu Belediye Personeli Ile Bayramlasti
Bozüyük Belediyesi Dügün Salonu’nda yapilan bayramlasma törenine, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Baskan Yardimcilari ve belediye personeli katildi.

Bayramlasma töreninde konusan Baskan Bakkalcioglu, tüm personelin bayramini kutlayarak “Bizler Bozüyük halkinin, halkina, insanina hizmet için görevlendirdigi insanlariz. Biz onlarin oylariyla seçilerek yönetim görevine geliyoruz. Sizlerde bu hizmetleri yapmak için belediyenin bütün birimlerinde, müdürlüklerinde çalisan görevlilersiniz. Allah’a sükür ki belediyemizin imkânlari, olanaklari siz çalisanlarimiza ve Bozüyük halkina yetecek kadar var.

Ve biz bunu elimizden geldigince yerinde kullanmaya çalisiyoruz. Sizden bekledigim hizmetleri güler yüzle ve vatandasa iyi davranarak götürmeniz. Bayrami ailelerinizle beraber saglikli, huzurlu ve mutluluk içinde geçirmenizi diliyorum. Hepinizin bayramini yürekten kutluyorum” dedi.

Konusmasinin ardindan personel ile tek tek görüserek Ramazan Bayramlarini kutlayan Baskan Bakkalcioglu, çalisanlarina bayram çikolatasi hediye etti.
Kaynak: İHA