AK Partili Gökcan, Ortaca'daki Tasinmazin Satisinin Iptal Edildigini Açikladi

Ak Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ortaca Belediye Baskani Alim Uzundemir ve Ortaca AK Parti Ilçe Baskani Hakan Fevzi Ilhan ile birlikte Fevziye Mahallesini ziyaret etti. Milletvekili Gökcan Fevziye Mahallesi’ndeki tasinmazin satisinin iptal edildigini ve yine mahallenin bu alandan faydalanmaya devam edecegini söyledi.

AK Partili Gökcan, Ortaca'daki Tasinmazin Satisinin Iptal Edildigini Açikladi


AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, tartismalara konu olan Ortaca’nin Fevziye Mahallesindeki alanla ilgili açiklamalarda bulundu.

AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan açiklamasinda sunlari söyledi;

“Ortaca Ilçemizin Fevziye Mahallemizde vatandaslarimizin 50 yildir sosyal ve sportif amaçli kullandigi tasinmazin satisinin yapildigini Ortaca Belediye Baskanimiz Alim Uzundemir bize iletti ve iptali için destegimizi istedi. Dün Mugla’miza gelen Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Murat Kurum ve Bakanlik bürokratlari ile görüstük. Bu görüsme olumlu geçti. Biz de bugün Ortaca Belediye Baskanimiz Alim Uzundemir ile birlikte Fevziye Mahallemizde hemserilerimize müjdeyi verdik. Ortaca Ilçemizdeki bu alanin Fevziyeli hemserilerimizin, kullanimina devam etmesi için karar alindi. Bu alan Ortaca Belediyemize tahsis edilecek.”

Ortaca Belediye Baskani Alim Uzundemir ise yaptigi konusmasinda; “tahsisi yapilan bu alana uygun, “Kültürel ve Sportif Alan” olarak projelendirme çalismalarimiz baslamis olup en kisa zamanda çalismalar tamamlanacaktir.” dedi.

Kaynak: İHA