Öksürük Sikayetiyle Gittigi Hastanede 5 Yildir Akcigerinde Lades Kemigiyle Yasadigini Ögrendi

Bolu’da öksürük ve siddetli agri sikayetiyle gittigi hastanede 5 yildir sol akcigerine saplanan lades kemigiyle yasadigini ögrenen Mehmet Salih Fer, kemigin ameliyatla alinmasi sonucu sagligina kavustu.

Öksürük Sikayetiyle Gittigi Hastanede 5 Yildir Akcigerinde Lades Kemigiyle Yasadigini Ögrendi


Edinilen bilgiye göre, Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yasayan Mehmet Salih Fer, uzun süredir devam eden öksürük ve siddetli agri sikayetiyle AIBÜ Izzet Baysal Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne gitti. Fer’in yapilan muayenesinde sol akcigerine lades kemigi saplandigi tespit edildi. Fer’in 5 yil boyunca akcigerinde saplanmis halde bulunan lades kemigi yapilan ameliyatla alindi. Sagligina kavusan Fer, yapilan son kontrollerinin ardindan taburcu edildi.

5 yil boyunca öksürük, siddetli agri sirtinda yanma sikayetleri bulundugunu ifade eden Mehmet Salih Fer, “Ayni sikayetlerle hastanelere gittim, muayenelerim yapildi, filmler çekildi. Sik sik enfeksiyon geçiriyordum, farkli farkli tanilar konuldu ve ilaç tedavileri baslatildi. Ancak hiçbir sonuç alamadim ve sikayetlerim devam etti. Son olarak Izzet Baysal Egitim ve Arastirma Hastanesi Gögüs Cerrahisi klinigine geldim. Burada doktorlarim tarafindan muayenelerim ve tetkik islemlerim yapildi. Neticede sol akcigerimde yaklasik 5 senedir bir lades kemigi ile yasadigimi ögrendim” dedi.

Kaynak: İHA