ANKA'da Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde 23 Nisan’i hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklar unutulmadi. Hastanede tedavi gören çocuklari odalarinda ziyaret ederek çocuklara balon ve Türk bayragi hediye eden hastane yönetimi, bu özel günde koltuklarini da çocuklara birakti.

ANKA'da Çocuklara 23 Nisan Sürprizi
Saglik alanindaki basarilari kadar sosyal ve çevre alaninda hayata geçirdigi projelerle de adindan söz ettiren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskuyla kutlandi.

23 Nisan etkinliklerinde Çocuk Servisi ve poliklinik odalari Türk bayraklari ve balonlarla süslendi. Çocuklarla yakindan ilgilenen hastane personeli, onlarin bayramini kutlayarak, onlara Türk bayragi, balon ve çesitli hediyeler verdi. Bayram kutlamalari nedeniyle hastanede yatan ve tedaviye gelen çocuklar, hastaliklarini unutup bayram sevinci yasadi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin cosku ve heyecanini hastaneye tasiyan hastane yönetimi, bu özel günde koltuklarini da çocuklara birakti. Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Genel Müdür Yardimcisi Yasar Agdag, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çocuklar gelecegimizin güvencesi, yasama sevincimizdir. Bugünün çocugunu, yarinin büyügü olarak yetistirmek hepimizin insanlik görevidir’ sözlerinden yola çikarak, ANKA Hastanesi olarak saglikli ve bilinçli nesiller yetismesine katki saglamak için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu hepimizin en asli görevidir. Bu vesile ile tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA