Yumurta Üretimiyle Ilkokul Ögrencilerine Gezi Düzenlendi

Giresun’un Bulancak ilçesindeki Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde baslatilan "Sizin hayaliniz bizim hedefimiz" projesiyle üretilen yumurta gelirleri çocuklari sevindirdi.

Yumurta Üretimiyle Ilkokul Ögrencilerine Gezi Düzenlendi
Ögrencilerin hayallerini gerçeklestirmek için Bulancak Anadolu Imam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ögrencileri, okul bahçesinde yaptiklari kümeste tavuk besleyip yumurta üretti. Elde edilen gelirlerle ise, Bayindir Köyü Ilkokulundaki ögrencilere gezi düzenlendi.

Okuldan yapilan açiklamada, “Uzun bir süredir okulumuz bünyesinde ögrencilerimizle beraber tavuk yetistirip, yumurta üreticiligi yapilmaktaydi. Elde edilen gelirlerle hem okulumuz ögrencilerinin ihtiyaçlari gerçeklestiriliyor hem de baska ögrencilerin hayallerini gerçeklestirmek istiyorduk. Bu düsüncelerimiz neticesinde Bayindir Köyü Ilkokulundaki ögrencilerin hayallerini gerçeklestirmek istedik. Okulumuz mezunlarindan olan genç isadami

Yakup Özen’in de destegiyle Bayindir Köyü Ilkokulundaki ögrencileri Ordu’ya geziye gönderdik. Hem gezdiler hem de çesitli hediyeler alindi” denildi.
Kaynak: İHA