KÜGIM'den Is Yasamina Büyük Katki

Küçükçekmece Belediyesi Girisimcilik ve Inovasyon Merkezi (KÜGIM) bünyesinde mesleki bilisim ve inovasyon egitimleri basliyor. Geçtigimiz günlerde Girisim Hizlandirma Programi’ni duyuran KÜGIM, Ingilizce ’den Mimari Tasarim Programlarina, Metaverse’den Is Analitigine birçok baslikta egitimleri profesyonellerle bulusturacak.

KÜGIM'den Is Yasamina Büyük Katki
Küçükçekmece Belediyesi Strateji Gelistirme Müdürlügü tarafindan hayata geçirilen ‘KÜGIM’ de 450 saat sürecek egitimler içerige göre online ve yüz yüze hibrit sistemiyle yapilacak. KÜGIM, vatandaslarin kisisel gelisimi ve mesleki yetkinlik kazanmasina yardimci olmak amaciyla Dijital Pazarlama Ve Sosyal Medya Egitimi, Mobil Oyun Gelistirme Egitimi, Büyük Veri Ve Is Analitigi Egitimi, C++ Yapay Zeka Ve Derin Ögrenme, Lumion 3d Egitimi, Kobiler Için Mikro Ihracat Teknikleri, Yabanci Dil Sinavina Hazirlik, Ingilizce Konusma, Uluslararasi Fuarlara Katilim Ve Basari Egitimi, Endüstri 4.0’a Giris Ve Yeni Çalisma Modelleri Egitimi, Nesnelerin Internetine Giris Egitimi, Ürün Inovasyonu Egitimi, Is Agi Gelistirme Taktikleri Egitimi, Linkedin De Basarili Olmanin Sirlari Egitimi, Vuca Liderlik Yaklasimi Egitimi, Inovasyon Gerçeklestirme Yöntemleri, Metaverse Ve Nft’lere Giris Egitimi gibi 17 farkli alanda ücretsiz egitim programlari düzenliyor.

Halkali Merkez Mahallesi’nde bulunan KÜGIM, hizmete sundugu laboratuvarlar, toplanti salonlari, derslikler, kütüphane ve dinlenme odasiyla üyelerine konforlu çalisma ortami da sunuyor. Ayrica uygulanan egitimler sonrasinda katilimcilara katilimci belgesi veriliyor ve böylelikle kursiyerler kariyer yasamina katkida bulunuyor.
Kaynak: İHA