Baskan Tanir'a Kardes Belediye Pazaryeri Belediyesi'nden Fahri Hemsehrilik Berati

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen iftar programina katilan Kestel Belediye Baskani Önder Tanir’a Kardes Belediye Baskani Zekiye Tekin tarafindan fahri hemsehrilik berati verildi.

Baskan Tanir'a Kardes Belediye Pazaryeri Belediyesi'nden Fahri Hemsehrilik Berati
Pazaryeri Ilçe meydaninda 4 bin kisinin ayni anda orucunu açtigi iftar programina katilan Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, ilçeye yaptigi katkilardan dolayi fahri hemserilik berati ile onurlandirildi.

Pazaryeri Belediye Baskani Zekiye Tekin, “2019 yilindan bu yana hasretle bekledigimiz özledigimiz iftar soframiza bu aksam kardes belediye baskani Önder Tanir da tesrif etti. Bu güzel etkinligimizi düzenlememizde yardimci olduklari için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Baskan Tanir, ise konusmasinda, “Rabbim tutmus oldugumuz oruçlari izzeti dergahinda kabul etsin. Bizler Zekiye Baskanimiz ifade ettigi gibi kardesiz. Özellikle ramazanda malum sabrin, kardesligin, ibadetin, zirve yaptigi zaman diliminde kardeslerimizin yaninda olmak için bu aksam sizlerle beraberiz” dedi.

Baskan Tanir’a Pazaryeri Ilçesindeki iftar programinda Baskan Yardimcilari Hasan Aras, Fikri Hafizoglu, AK Parti Kestel Ilçe Baskani Nesri Demir ve Kestel Belediye Meclis üyeleri eslik etti.
Kaynak: İHA